Ez mi lehet? Volt egy idő, mikor közvetlen elalvás mindig bevillantak ilyen fehér fények
Figyelt kérdés
ezekre általában mindig felriadtam. (olyan volt, mintha a szobámban felkapcsolták volna a villanyt, csak hát mégsem) de volt két eset, mikor tovább csukva tartottam a szemem, vártam, hátha elmúlik, s mikor vége lett, a fehér fényt 'rémképek' váltották fel.2015. szept. 7. 22:24
2/4 A kérdező kommentje:
kissé kétlem, hogy több hétig, minden egyes alkalommal így kezdtem volna el álmodni ::::::)))
2015. szept. 7. 22:54
3/4 anonim válasza:
Én pl. Fehérben látom az entitásokat ha behatolnak a házba .. Mások mindig feketében látják őket . Mivel negatív érzést keltenek benned , biztos hogy nem jók . Jó kis tisztító rituál el kellene .
4/4 anonim válasza:
Ez csak álmodtad. Mindenki másképp álmodik. Nekem is volt ilyen. Nem kell félni nem lesz semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!