Miért dönt úgy valaki, hogy közvetlen öngyilkossága előtt vesz egy kg kenyeret?
Figyelt kérdés
Valamelyik ismerősöm öngyilkos lett, és előtte vett egy kg kenyeret, amiből nem evett...Lehet valami ezoterikus jelentése?2016. okt. 19. 22:15
1/23 anonim válasza:
A vallás szerint a kenyér jelképezi Isten testét a bor pedig a vérét. Nem tudom talán Istent is magával akarta vinni vagy éhes volt, de a nagy stressz alatt elment az étvágya.
2/23 anonim válasza:
Ez tragikus es oszinten sajnalom s tortenteket...
De egyszeruen nem birom abbahagyni a rohogest, de ez kb annyira ertelmes mint amikor valaki fogat mos vagy szortelenit ongyilkossag elott:-)))
3/23 anonim válasza:
Lehet hogy hirtelen dontott az ongyilkossag mellett, es mikor a kenyeret vette, meg nem is gondolt ra.
4/23 anonim válasza:
Hogy halt meg? Egyedül élt? Ki találta meg?
5/23 anonim válasza:
talán nem volt biztos, hogy mit akar csinálni... szegény...
6/23 anonim válasza:
Vagy nem is öngyilkosság volt...
7/23 anonim válasza:
Hirtelen döntés volt, ennyit jelent. Lehetséges, hogy már régóta gondolkozott rajta, de most hirtelen döntötte el, hogy meg is teszi.
8/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy hirtelen történt-e,de gondolom igen, mivel egy hideg este ment ki az erdőbe, és ott megfagyott...gondolom direkt, és egy kg kenyér volt mellette...
2016. okt. 20. 00:00
9/23 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ennyi erővel az is felmerűl hogy előtte miért dolgozott, vagy miért csinált bármit is.
10/23 anonim válasza:
"Nem tudom, hogy hirtelen történt-e,de gondolom igen, mivel egy hideg este ment ki az erdőbe, és ott megfagyott...gondolom direkt, és egy kg kenyér volt mellette..."
Hát ez nem öngyilkosságnak tünik, hanem csak egyszerüen nem gondolt arra, hogy meg is lehet fagyni, szóval inkább balesetnek tartom a dolgot.
Vagy egyszerüen rosszul lett, és azért fagyott meg.
Egyetlen olyan esetet sem hallottam, hogy valaki úgy akarjon öngyilkos lenni, hogy kimegy az erdöbe megfagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!