Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most akkor bejövök neki vagy nem?

Most akkor bejövök neki vagy nem?

Figyelt kérdés

Na szóval.

Van az osztályomban egy fiú. Szoktunk írogatni,meg néha beszélgetni suliban is,de úgy komolyabban még úgy hogy csak ketten voltunk nem ültünk le beszélgetni. Tudni kell rólla hogy elég csajozós,minden szünetbe más csajjal lehet látni. Az osztályba sokan mondják hogy tetszek,meg bejövök neki,viszont ha megkérdezem ő nem képes bevallani. Azt mondja nem tudja. Viszont tudom hogy rajtam kivűl még valószínűleg van egy jópár csaj akinek ugyanúgy teszi a szépet.

Mit gondoltok?

2016. okt. 15. 07:52
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat most látom hogy rossz kategóriába sikerűlt írnom
2016. okt. 15. 07:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem jössz be neki, már szólt volna, ha másképp lenne, a csajozós fiúk nem félénkek.
2016. okt. 15. 08:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak barátkozni akar veled vagy trécselni. :D A ,,nem tudom" szöveggel csak nem akart megbántani téged, az egyenes válasz, hogy nem!
2016. okt. 15. 08:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Aki mindig mással van, azzal hogyan lehetne elképzelni bármilyen komolyat? Kb érzelmi öngyilkosság az ilyen komolytalan emberrel kezdeni, ha bármi is lesz úgyis megy tovább a következőhöz.
2016. okt. 15. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!