Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lehetne irányítani egy...

Hogy lehetne irányítani egy álmot?

Figyelt kérdés

Tudatosan cselekedjek, olyanokat is merjek tenni, amit valóságban nem mernék. Vagy ismerjem fel, hogy álmodok, anélkül, hogy felébrednék. Párszor volt már, hogy "bevillant" hogy álmodok, de akkor felébredtem.

Köszönöm. :)

2016. okt. 9. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha alvás előtt mondogatod magadnak hogy tudatosan fogsz álmodni és ha lesz elég éberséged az álmodba akkor csinálj valóságtesztet.A lényeg az hogy vedd észre hogy ez nem a valóság.Innestős szabad az út.
2016. okt. 10. 07:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Én nagyon szkeptikus vagyok ebben a tudatos álom dologban annak ellenére, hogy már nem egyszer éltem át. Szerintem egy ilyen álomban nincs semmi tudatosság csak a tudatosságról álmodsz. Valószínűleg mindenki átél ilyesmit az élete során, de azoknál gyakoribb, akik jobban belemerülnek a témába. Én nem olvastam eddig róla semmilyen kutatási eredményt, ami bizonyítaná a tudatosságot alvás kézben, mellesleg magamon is észrevettem ezalatt, hogy teljesen más, mintha tényleg tudatomnál lennék. Eléggé ismerem magam és bár tényleg részletesen dolgozik az agy akkor is csak egy szimuláció. Szóval aki tudatosan álmodik részben irányítja az álmait, mert folyón ezen a témán lóg, gondolj csak arra a tréningre, ami ezzel jár.
2016. okt. 10. 14:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy,hogy nem engeded elaludni magad,hanem félálomban tartod elméd.

A tényleges elalvás pont az a pont,amikor a bal agyfél átadja dominanciáját a jobb agyfélnek,ami rendszerezi,helyrerakja a felvett új információkat.

Ebben az állapotban az információk,és nem az akarat a meghatározó.

2016. okt. 10. 18:36
 4/5 green1490 válasza:

[link]

Válasz kedvedre :)

2016. okt. 10. 20:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek! :)
2016. okt. 11. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!