Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez normális, teljesen irányíta...

Ez normális, teljesen irányítani az álmot?

Figyelt kérdés

mikor régen álmodtam akkor meg próbáltam benne azt tenni amit akarok, de kis idő után felébredtem mert az "elmém" észrevette hogy alszom, és kidobott.

sokszor csináltam ezt, ezután hogy sokat csináltam kb. egy hónapig nem álmodtam semmit, ez után valami történt de nem tudom hogy mi, és azóta úgy irányítom az álmom ahogy akarom, persze van amikor nem teljesen de akkor felébredek,

példa: nem rég volt egy rémálmom, egy olyan horrorfilm féleségű, ott azt teljesen át kellett élnem irányítás nélkül, utána másodszor is azt álmodtam de akkor már éreztem hogy ezt már ÁLMODTAM, rájöttem, attól a pillanattól fogva a horror film eléggé megváltozott mert tőlem féltek a szörnyek xd ( repülés, hatalmas erő stb.)

2013. jún. 29. 21:40
 1/1 anonim válasza:
Normalis. Szerencses vagy hogy neked sikerult :P en barhogy probalkoztam nem ment..
2013. jún. 30. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!