Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Normális, hogy ennyire félek?

Gabica998 kérdése:

Normális, hogy ennyire félek?

Figyelt kérdés
Amikor egyedül vagyok, mindegy hogy hol csak egyedül, úgy érzem hogy valami szörny/lény folyamatosan figyel és követ. Nagyon megijedek és 2 percenként megfordulok hogy van-e ott valami. Multkor mioor én, anyukám meg a nővérem voltunk egy szobában anyu felolvasott valami történetet amiben az volt hogy egy lépcsőn valami ijesztő szörny volt ... ugy emeletes házunk van és pont a lépcső előtt ültem, és annyira megrémültem ettől, mert elképzeltem ayogy jönvfel és meg aka támadni. Annyira rossz volt hogy szinte sírógörcsöt kaptam. A másik ilyen eset .. mikor abarátommal beszéltem skypon..mondta hogy látott valamit elmenni mögöttem .. ugye senki nem volt az emeleten csak én és annyira megijedtem ettől is hogy a szivem 2x olyan gyorsan vert és 5 percig bírtam aztán otthagytam szegényt mert muszáj volt lemennem anyuhoz megnéznhogy van-e még itthon valaki...nehogy egyedül legyek. Szerintetek ez mitől lehet ? Nagyok félek a sötétben. És bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett :x
2013. ápr. 8. 18:50
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
És a helyesírásért is bocsánatot kérek de telefonról kicsit hibásan írok. Amugy azt elfelejtettem odaírni, hogy 15 éves lány vagyok.
2013. ápr. 8. 18:52
 2/11 anonim válasza:

Szia !

Velem is mindig ez van és én is nagyon félek , éjszaka is mikor fel kelek és sötét van akkor minddig azt hiszem hogy van ott valaki ( valami ) és nagyon félek egyedül én is de még nappal is mert azt hiszem hogy van ott valaki ( valami ) ! SAJNÁLLAK ! :( mert tudom mien rossz érzés

2013. ápr. 8. 19:03
 3/11 anonim ***** válasza:

Szerintem így testesül meg a a félelmed, aggodalmad, a rossz érzéseid, amikre nem találsz magyarázatot.Érted?Nincs szörny, nem figyel senki, csak vannak benned rossz érzések, bizonyos dolgok miatt, amikkel szembe kéne nézned, megismerni őket és megoldást találni rajuk,mert egyenlőre csak szörny formájában tudod kifejezni ezeket.Tehát az önismeret fontosságára hívja fel a figyelmed.

Azért kíváncsi lennék rá, hogy néz ki a szörnyed?Leírnád?

Azért kérdezem, mert fiatalabb koromban én is évekig szenvedtem hasonló érzéstől!

2013. ápr. 8. 19:12
 4/11 anonim ***** válasza:

Csak paranoiás vagy. :)

Nem kell aggódnod előbb vagy utóbb elmúlik. Azért azt megkérdezném, hogy hány éves vagy?

18/F

2013. ápr. 8. 19:23
 5/11 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok. Igazából mindig máshogy néznek ki de sötét színűek, arcuk is van de nagyon ijesztőek és nem merek rájuknézni...de igazából nincsennek is ott..de akkor is félek mert odaképzelem és hiába gondolok másra nem tűnnek el.
2013. ápr. 8. 19:34
 6/11 anonim ***** válasza:

4-es válaszoló vagyok.

Határozottan csak beképzeled magadnak és ezért félsz tőlük illetve látod őket, hisz most írtad hogy nincs ott csak úgy tűnik.

Van barátnőd esetleg barátod aki tud segíteni legyőzni?

Ha van egy ilyen barátnőd aki nem félős akkor azt ajánlom nézz meg valami ijesztőt vele és utánna menjen veled oda ahol látod ezeket a foltokat, ez a mélyvízbe ugrós módszer.

A másik pedig az, hogy vársz hátha elmúlik.

2013. ápr. 8. 19:42
 7/11 anonim válasza:
ezzel semmi baj nincs szerintem :)) én ezt mindig úgy fogom fel hogy csak őrangyal :) és vigyáz rám *-* :D
2013. ápr. 8. 19:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, minél jobban elhiszed annál jobban meg fog valósulni. Képesek vagyunk a gondolatainkkal teremteni és vonzani. Tehát ha nem is volt ott semmi előbb utóbb lesz, ezért jobb ha elhiszed mellé azt hogy angyalok vigyáznak rád és nem eshet bajod (komolyan mondom) jót fog tenni hidd el. Ha látod a csúnya arcokat, akkor képzeld őket széppé, kedvessé, ez segíteni fog átformálni.
2013. ápr. 9. 03:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha változó a megjelenésük, akkor egész biztos, hogy csak a fantáziád szülötte, ahogy mondtam előző kommentembe.A problémáid így öltenek testet.Ajánlok egy hasznos módszert ellene:mikor felbukkan a szörny a gondolataidban, akkor kezdj el gonolkozni azon, mik azok a dolgok, amik miatt aggódsz, amiktől félsz, de ezek reális dolgok legyenek, tehát például rossz tanulmányi eredmény, valaminek, valakinek elvesztése, magány, stb..Valós dolgok, amiktől sokan félnek, tehát próbáld minél jobban feltérképezni, amiktől félsz és ha ez megvan, ezután kezdj el arra koncentrálni, hogyan tudnál tenni ezek ellen a dolgok ellen, példa:rájössz, hogy félsz az iskolai kudarctól, akkor valahányszor jön a szörny, elhatározod, hogy jobban igyekszel tanulni.Félsz a magánytól?Elhatározod, hogy több időt és szeretetet fordítasz a hozzád közel állókra, stb.Így majd megszűnnek a tudatalatti félelmeid, nő az önbizalmad és a szörny sem lesz már ijesztő számodra, majd meglátod, én is így tüntettem el az enyémet.
2013. ápr. 9. 08:35
 10/11 anonim válasza:
A félelem nem normális. Ezek mind a tudatod játékai. Javaslom, hogy kezeld, beszélj szakemberrel, pszichológussal és kezdj el meditálni. Az is sokat jelent. Minden jót!
2013. ápr. 9. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!