Normális, hogy ennyire félek?
Szia !
Velem is mindig ez van és én is nagyon félek , éjszaka is mikor fel kelek és sötét van akkor minddig azt hiszem hogy van ott valaki ( valami ) és nagyon félek egyedül én is de még nappal is mert azt hiszem hogy van ott valaki ( valami ) ! SAJNÁLLAK ! :( mert tudom mien rossz érzés
Szerintem így testesül meg a a félelmed, aggodalmad, a rossz érzéseid, amikre nem találsz magyarázatot.Érted?Nincs szörny, nem figyel senki, csak vannak benned rossz érzések, bizonyos dolgok miatt, amikkel szembe kéne nézned, megismerni őket és megoldást találni rajuk,mert egyenlőre csak szörny formájában tudod kifejezni ezeket.Tehát az önismeret fontosságára hívja fel a figyelmed.
Azért kíváncsi lennék rá, hogy néz ki a szörnyed?Leírnád?
Azért kérdezem, mert fiatalabb koromban én is évekig szenvedtem hasonló érzéstől!
Csak paranoiás vagy. :)
Nem kell aggódnod előbb vagy utóbb elmúlik. Azért azt megkérdezném, hogy hány éves vagy?
18/F
4-es válaszoló vagyok.
Határozottan csak beképzeled magadnak és ezért félsz tőlük illetve látod őket, hisz most írtad hogy nincs ott csak úgy tűnik.
Van barátnőd esetleg barátod aki tud segíteni legyőzni?
Ha van egy ilyen barátnőd aki nem félős akkor azt ajánlom nézz meg valami ijesztőt vele és utánna menjen veled oda ahol látod ezeket a foltokat, ez a mélyvízbe ugrós módszer.
A másik pedig az, hogy vársz hátha elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!