Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért félek? Pedig nem hiszek...

Miért félek? Pedig nem hiszek bennük.

Figyelt kérdés
Nem hiszek a szellemekben, de mégis félek tőlük. Tudom, hogy nem pont a mi házunkban lesz egy szellem. nem is erre akartam kilyukadni. csak... valahogy mindig olyan rossznak állítják be őket. én Istenben hiszek, a szellemekben nem. de mégis félek. mit tehetnék?
2013. febr. 23. 15:49
 1/9 anonim válasza:
Ha félsz tőlük, akkor mégiscsak hiszel bennük! Nemde?! De!
2013. febr. 23. 15:57
 2/9 A kérdező kommentje:
hát... azért köszi (:
2013. febr. 23. 16:00
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem... Nincsenek szellemek, nem fognak bántani, úgy hogy nincs miért félned.
2013. febr. 23. 16:00
 4/9 A kérdező kommentje:
:) köszi
2013. febr. 23. 16:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Miért ne tűnhetne fel a ti házatokban is?Lehet, hogy van, amelyiknek épp az tetszik.
2013. febr. 23. 16:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Engedd meg, hogy elmondjak egy teóriát, amiben én hiszek, aztán gondolsz róla majd amit szeretnél. :)

Elvileg minden negatív energiát (pl. szellem, démon, akár ördög) az ember "teremt". Nem léteznek valójában, de a Te félelmed megszüli ezeket. Ha hiszel bennük, létezni is fognak. Ha csak egy esetet kell mondanom, ott van a kopogószellem. Kimutatták, hogy a lelkileg labilis fiatalabb lányok körében a legnépszerűbb a poltergeist jelenség, ami számomra nem is annyira furcsa; ugyanis ők annyi negatív energiát (félelmet, kétséget, szomorúságot) tudnak árasztani, hogy egyszerűen bevonzzák maguknak a további rosszat is. :)

Tehát egyszerűen ne gondolj rájuk, legyél vidám és pozitív, és elkerül mindenféle gonosz szellem. :D

Ez csak egy vélemény, és nem tény, de én ebben hiszek, ha már hinni kell valamiben. :)

2013. febr. 23. 17:18
 7/9 anonim válasza:
100%
Ha hiszel Istenben,akkor megmondom,hogy a Bibliában van erről szó,és az kimondja,hogy a szellemek nem bánthatják az embereket ,,bocsi,most hirtelen nem tudom megmondani hogy merre van,de nemrég épp olvasgattam benne,és ezt is megláttam:)
2013. febr. 23. 18:33
 8/9 A kérdező kommentje:
Koszonom :)
2013. febr. 23. 20:29
 9/9 anonim válasza:
NEM LÉTEZNEK SZELLEMEK. Akkor is ha félsz tőlük
2013. márc. 6. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!