Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Normális, hogy ennyire félek?

Gabica998 kérdése:

Normális, hogy ennyire félek?

Figyelt kérdés
Amikor egyedül vagyok, mindegy hogy hol csak egyedül, úgy érzem hogy valami szörny/lény folyamatosan figyel és követ. Nagyon megijedek és 2 percenként megfordulok hogy van-e ott valami. Multkor mioor én, anyukám meg a nővérem voltunk egy szobában anyu felolvasott valami történetet amiben az volt hogy egy lépcsőn valami ijesztő szörny volt ... ugy emeletes házunk van és pont a lépcső előtt ültem, és annyira megrémültem ettől, mert elképzeltem ayogy jönvfel és meg aka támadni. Annyira rossz volt hogy szinte sírógörcsöt kaptam. A másik ilyen eset .. mikor abarátommal beszéltem skypon..mondta hogy látott valamit elmenni mögöttem .. ugye senki nem volt az emeleten csak én és annyira megijedtem ettől is hogy a szivem 2x olyan gyorsan vert és 5 percig bírtam aztán otthagytam szegényt mert muszáj volt lemennem anyuhoz megnéznhogy van-e még itthon valaki...nehogy egyedül legyek. Szerintetek ez mitől lehet ? Nagyok félek a sötétben. És bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredett :x
2013. ápr. 8. 18:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A szakembert felejts el. Majd felír egy isteni nyugtatót, hangulatjavítót vagy antidepresszánst. Mert ezt csinálják (van pár családtagom aki lement hozzájuk) Mindent csak te tudsz magadban lejátszani, viszont az már jó kezdet ha kibeszéled a félelmeid és csak akkor kérsz segítséget ha te magad már végképp nem tudod megoldani.
2013. ápr. 10. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!