Mit gondolsz, hogyan és miért jött létre az univerzum és az élet? Miért vagyunk itt a Földön? Okkal vagy véletlenül?
Szándékosan hoztak létre minket idegenek, akik osztálykiránduláson voltak itt a Földön és a házifeladatuk az volt, hogy különféle DNS láncokat alkossanak GATC, olyan szisztéma szerint, hogy az egész rendszer önfenntartó legyen, ökoszisztéma, tápláléklánc.
Aztán magára hagyták a Földet és egy másik dimenzióból néznek minket, mi vagyunk az ő 3D-s tévéjükön a főműsor.
Hogy legyen hol élni fejlődését.
Hogy fejlődhessünk.
Hogy fejlődhessünk.
Okkal.
Emberi értelem kevés ezekhez a kérdésekhez, mert be vagyunk zárva egy 3D-s világba, pedig bizonyítottan 3-nál több dimenzió van a világban. Ha elfogadjuk, hogy Isten teremtett mindent, adódik egy logikus kérdés: és Istent ki teremtette?, mert emberi ésszel önmagát nem teremthette.
Semmit nem tudunk ezekről, csak teóriákat gyártunk, még a lélek működése is rejtély, mert ha nem anyag, akkor mi?
Erre nem lehet jelenleg választ adni és lehet, hogy sosem leszünk rá képesek.
A Világegyetem nagyon kis részét láthatjuk, térben és időben nagyon kicsi része az amit tanulmányozni tudunk.
Nem feltétlenül van oka a létezésének, vagy ha van, könnyen lehet, hogy a mi megértésünkön kívül áll.
@Lajkaeb:
"be vagyunk zárva egy 3D-s világba, pedig bizonyítottan 3-nál több dimenzió van a világban"
Mivel 3D-t írtál, értelemszerűen térdimenziókra gondolsz. Ki tudnád kicsit részletesebben fejte i ezt a "bizonyítottan több dimenzió" dolgot? Ki bizonyította be, mikor, hogyan, meg akkor szerinted hány dimenzió is van bebizonyítva? Valahogy én erről lemaradtam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!