Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van annyi álmos kérdés...

Miért van annyi álmos kérdés az ezotéria részlegnél?

Figyelt kérdés
Miért esett vissza a részleg? Szeretek olvasni, de egy ideje egyre bénább kérdések jönnek ki. Idegesítő! Már nincs is kedvem itt olvasgatni.
2016. okt. 5. 10:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tudod, az ember kíváncsi természet. Mindenre magyarázatot akar.

Mutatsz egy álmos kérdést, ami nagyon idegesítő volt számodra.

Mutathatsz bármilyet, de lásd el jelzővel: ez gagyi, ez nevetséges, ez idegesítő, ezen bealszok.

Szerintem azért, mert ez a legegyszerűbb kérdés, ami álomra vonatkozik. Bárki tudna ilyen álmoskérdést indítani. Megkérdezi mit jelent. Igen, a legtöbbnek a jelentése egyértelmű.

Hagyd az álmokat az álmodókra.

2016. okt. 5. 19:57
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát igen... Sok okos lélek hisz az álomfejtésben meg jóskártyákban... Szerintem csak azért van ennyi mert már az is érdekli őket hogy miért álmodták hogy egy majom szendvicset evett a metrón... Pedig ezt csak a tudatalattink műveli... Persze a sok hülye a jelentést keresi, mintha ez érdekelne valakit...
2016. okt. 5. 21:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem túlságosan sok dolog került az ezo témakör alá. A természetfeletti, UFO, agykontroll, parapszichológia nyugodtam mehetne külön a maradék többitől.
2016. okt. 6. 12:15
 14/15 anonim ***** válasza:
Álmodni mindenki szokott, UFO-k viszont ritkán jönnek szembe az emberrel az utcán.
2016. okt. 6. 12:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Mert többen álmodnak, mint okosodnak.
2016. okt. 7. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!