108-as szám jelentése, értelmezése, üzenete, használata mindenféle megközelítés alapján? Mi a fontosságának alapja? Miért olyan jelentőségteljes?
Szerinted ez az oldal, a www.gyakorikerdesek.hu, azért jött létre, hogy ilyeneket írj: "google"?
Vélhetően a www.gyakorikerdesek.hu oldal nem ezért jött létre. Elképzelésem szerint legalábbis.
Egyébként nem csak a google kereső létezik...
Természetesen olvastam már a számról.
A gyékás közösség véleményére is kíváncsi vagyok. Továbbra is.
Már megbocsáss kérdező, de senki sem egy lexikon!
Többet amúgy sem fogsz megtudni, mint ami a neten fellelhető!
Azért mondjuk a google-t, mert szinte ez a legismertebb és talán a legjobban kereső keresőmotor.
Talán itt választ kapsz: [link]
Ama tény, hogy sok ember azt hiszi ha benyög 1-2 szót válasznak, az válasz holott totál nem.
Eleve megszegte a szabályzatot és más egyebet, illene elolvasni nem csak a kérdést hanem a szabályzatot is néhány embernek.
Az, hogy kinek mi a jelentőségteljes nem egy olyan válaszadó fogja megmondani, akit vagy akiket nem nevezek nevén, hanem maga az egyén. Nem tudom kiknek képzelik itt sokan magukat, de jobb lenne nélkülük ez az oldal az tény.
Legalább ne válaszolnának ökörségeket, de ez elkerülhetetlen.
Volt már úgy többször is, hogy olvastam bizonyos témában pl. a neten vagy könyvekben, beszélgettem is az adott kérdéskörről emberekkel, de ezen utánajáráson kívül itt a gyékán olyanokkal kerültem kapcsolatba, akik más megközelítést is tudtak adni, olyanokat, amik számomra újnak számítottak.
Ezért kérdezem meg itt is.
Azt, hogy nem jelentőségteljes, nyilván csak piszkálódás céljával írta, még azon kívül is, ha esetleg tényleg úgy gondolja.
Sokak számára jelentőségteljes a 108-as szám szerintem.
Amikor arra sem veszed a fáradságot, hogy normálisan utána nézz, szóval inkább random idegeneket kérdezgetsz.
Klasszikus ezotéria témakör.
"Sokak számára jelentőségteljes a 108-as szám szerintem."
Egy lehetséges vélemény egy lehetséges véleményről 😂
Egyre jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!