Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van annyi álmos kérdés...

Miért van annyi álmos kérdés az ezotéria részlegnél?

Figyelt kérdés
Miért esett vissza a részleg? Szeretek olvasni, de egy ideje egyre bénább kérdések jönnek ki. Idegesítő! Már nincs is kedvem itt olvasgatni.
2016. okt. 5. 10:17
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Minek kell ide ilyen béna álmos kérdéses embereket felengedni a ciki kérdéseikkel? Annyira unalmas népség, hogy azokat olvasva álmos leszek.
2016. okt. 5. 10:23
 2/15 A kérdező kommentje:
He? És nem jön egy árva válasz sem. Ilyenkor lapultok mi? Fáj az igazság, mert túl sok az álmos kérdés.
2016. okt. 5. 10:32
 3/15 anonim ***** válasza:
Az álomfejtés kategóriában mindig is sok volt az álmos kérdés, mert az a kategória erről szól.
2016. okt. 5. 10:39
 4/15 A kérdező kommentje:
De miért ennyi sok? A többi kategóriában pedig alig jön ki egy-egy kérdés. Félreértés ne legyen. Én nem válaszolni szeretek rájuk, hanem olvasni. Ez a hobbim. Olyan béna ciki és egyértelmű kérdések jönnek ki, hogy szinte fáj olvasni őket és a legtöbbet cenzúra nélkül nem vállalnám.
2016. okt. 5. 10:46
 5/15 anonim ***** válasza:
Én is megálmodtam, hogy így lesz. Ma nem álmodtam semmit.
2016. okt. 5. 10:51
 6/15 anonim ***** válasza:
Keress egy értelmes hobbit és nem lesz ilyen problémád.
2016. okt. 5. 10:53
 7/15 anonim ***** válasza:

Mert Béla tàppénzen van és unatkozik :)

Meglàtogatni meg nem làtogathatom igy üzen ..

2016. okt. 5. 11:11
 8/15 A kérdező kommentje:
Dehát én szeretek mindenfélét olvasni. Filmet is szeretek többnyire nézni, de amit már egyszer megnéztem soha többet nem felejtem el. Hát szóval az ismétlés felejtős. Egyébként pedig semmi máshoz nincs tehetségem, amit hobbinak lehet nevezni. Egyáltalán nem értem miért annyi sok az álmos kérdés lassan valamiféle álom-naplóban megy át az egész kategória.
2016. okt. 5. 11:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Őket az álmuk érdekli, hogy milyen jelentőséggel bír. Bár az is lehet a fele csak vicc. Rossz vicc.
2016. okt. 5. 14:48
 10/15 A kérdező kommentje:
De miért vannak ennyien? Miért érdekli őket?
2016. okt. 5. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!