Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez egy átk lehet, hogy mindenk...

Ez egy átk lehet, hogy mindenki csak bánt (szavakkal) és elfordul tőlem?

Figyelt kérdés
Ezt még nem mondtam soha senkinek,de itt a gykn vagy bárhol a neten beszélgetek valakivel ok nèlkül letilt.Komolyan...Valamiért megutálnak és bután beszélnek/írnak nekem.Pl: GTA online szoktam játszani és megkérdeztem valakitől (egyik online-os embertől) hogy nem -e akar játszani,mert ugye ez a lényege.Erre vagy elküldenek a rákba,vagy letiltanak...Ilyenért,pedig nem sűrűn kérdeztem meg tőlük,maximum 1x vagy 2x...Való életben pedig bután beszél velem a családom,barátaim nincsenek (nem is voltak) csak szekállnak a suliban is,verekedés is szokott lenni,amit soha nem én kezdek.Persze ilyenek az emberek,de mindennapossá vált az,ha letiltanak akár facebook,gyk,vagy multiplayeres játékon is...úgy érzem velem van a gond,de alapjáraton kedves vagyok (nem túlzottan) de ezt váltom ki az emberekből..Gyűlöletet...Ez leheg hogy átok,esetleg valamilyen energia? (Nem hiszek az ilyenekben,de fogalmam sincs mitől undorodnak tőlem az emberek,nem vagyok ronda sem,sem beképzelt.) Akkor.....? :S

2016. szept. 10. 14:04
 1/4 A kérdező kommentje:
A kérdést elírtam bocs,csak telefonról vagyok.
2016. szept. 10. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Általában elég őszinte vagyok, ha gondolod írj rám. És egy rövidebb beszélgetés után majd írom, hogy ha hibázik valami. (Nem hinném, hogy átokról lenne szó.)
2016. szept. 10. 14:14
 3/4 Fish1 ***** válasza:

Biztos, hogy nem átok.

Mint írod, úgy érzed veled van a gond. Ha tényleg mindenki így áll hozzád és nem csak eltúlzod, akkor valószínűleg igen. Mire jöttél rá, mi zavarhatja az embereket veled kapcsolatban?

2016. szept. 10. 20:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs...De tényleg..Múltkor köszöntem (xboxon) valakinek,erre letiltott,amikor megkérdeztem tőle,hogy miért akkor meg vissza sem írt.Ha meg valaki visszaír (ritkán) akkor meg elmegy az internet :D Vagy valahova mennem kell,de csak akkor van ilyen amikor már majdnem sikerülne valakivel jóba lennem :D Ezért kezdek idegbeteg lenni.
2016. szept. 10. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!