Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik Átok? és...

Szerintetek létezik Átok? és hat is?

Figyelt kérdés
átok

2016. aug. 26. 20:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
Bockes kifogyhatatlan a sziporkából.
2016. aug. 26. 21:59
 12/22 Shai-Hulud ***** válasza:
Szerintem ne nézz filmeket, ha rosszat álmodsz tőle. :-)
2016. aug. 26. 22:15
 13/22 anonim ***** válasza:
Ezennel és azonnali hatájal elátkozok itt mindenkit aki én előttem válaszolt .
2016. aug. 27. 03:22
 14/22 anonim ***** válasza:
A kérdezőről megfeletkeztem; sújtsa hát őt is átok az élete végéig !!!
2016. aug. 27. 03:25
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát ez velős volt. Átkozott legyek ha hiszek ezekben a hülyeségekben...
2016. aug. 27. 08:32
 16/22 Bockes ***** válasza:
63%
Felmentem ma is a gyakorikèrdèsekre, de már előtte is èreztem, hogy valaki átkoz-ott.
2016. aug. 27. 10:21
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha az átok pontosan fél tucat, akkor hat!
2016. aug. 28. 20:40
 18/22 Bockes ***** válasza:

S mondta a félig angol félig magyar cica-papa, miután megkérdezték a kölykei tőle, hogyha ketten kellettek ahhoz hogy ők megszülessenek, akkor kihez tartoznak igazából, és tulajdonképpen hány hetesek most? :

" Ha az átok pontosan fél tucat, akkor hat! "

( " Hazátok pontosan fél two cat, a kor: hat" )

2016. aug. 28. 21:42
 19/22 anonim ***** válasza:
6%

fúúúú hogy mennyire lesüllyedt ez az oldal. Nos akkor, létezik vagy nem, legyen átkozott mindenki aki ideirt jó? Miért? mert 1. én azt mondtam, vagyok aki vok

2. A kategória neve: ezotéria, és akit ez nem érdekel, annak nem szabad idejönni és érdektelenül semmitmondó faaszságokat pofázni, szószerint

3. épp hogy miattatok nem érdekel senkit ez a téma, mert ha valaki idejön, belebotlik a leglátványosabb kérdésbe, utána pedig ilyen komolytalan szennyet lát... mert a jelentősége az agyatoknak (ezek szerint) kb annyi, és ez minden máshol is megtalálható, igy kb olyan ez igy mint a szennyviz.

4. miattatok lett kb az is, hogy az ezotéria el lett rejtve, titkos lett, de még hétszeren titkosabb még annál is, mint ami régen volt... de nem lesz ez mindig igy, amikor eljön az ezotéria ideje (max 1 millió év, mert nem mindig ilyen a világ, ez logikus) akkor lesz ezotéria, de a rá nem érdemes nem maradnak életben, hogy müködjön + mindig is távol marad az ezotéria, és jól megátkozhatóak lesztek

5. na ennyi, még ideillik a témába hogy ha létezik lélek, túlvilág, jóság vagyis végső soron szentség, vagy akár reinkarnáció, karma stb. akkor léteznie kell átoknak is, már ha mégis a gondolat uralja a világot... szépség is csak egy érzés, lehet az is csak ezért létezik. és ezek kis dolgok, sőt ritkák, de emiatt nem egy pokol ez az egész világ sztem.. szal legyen átkozott mindenki aki ideirt és pont.

2016. szept. 1. 01:33
 20/22 anonim ***** válasza:

> fúúúú hogy mennyire lesüllyedt ez az oldal. Nos akkor, létezik

Eddig elvolt az oldal, de most a hozzászólásoddal lesüllyedt a sértődött képzelgők mocsarába. fúúúú...

Tudod a komolytalanság nem szenny, ellenben a komoly ostobasággal.

> szal legyen átkozott mindenki aki ideirt és pont.

Szellemi mankós idióta vagy akit kiröhögünk.

2016. szept. 1. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!