Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan összeesküvés elmélet...

Van olyan összeesküvés elmélet, amibe hisztek?

Figyelt kérdés
2016. aug. 20. 14:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Dehogy lett 15cm-el magasabb, ezt úgy tették hozzá utólag mint hogy minden kamu jóslathoz odaírják hogy Nostradamus jósolta... egyébként meg ha hiszed, ha nem, mindenre van magyarázat: [link] és ha már mondtad, mi késztet arra, hogy hidd el ezeket az elméleteket?
2016. aug. 21. 18:58
 12/19 A kérdező kommentje:
És egyébként mennyi az esélye, hogy ha még (hozzáteszem hasonmás is) a hangja, tehetsége és megjelenése is ugyanaz?
2016. aug. 21. 18:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Azt, hogy Paul Mccartney 15 centivel hosszabb lett egy hónapon belül és pont az autóbalesetét követően, nem lehet kimagyarázni és te sem fogod tudni. Az, hogy miért hasonló a hangja ugyanazért van, amiért a hasonmásversenyt megnyerte : genetika.

Egyébként amit te linkeltél egy szennyes bulvárlap, amit én pedig tudós szakértők egybeforrt véleménye. Nézd meg a filmet és érteni fogod, de úgysem érdekel téged, mert te általánosítasz és eldöntötted mit hiszel. Pont ezért tart itt az összeesküvéselméletek és az emberiség az összeommlás szélén, mert nem az agyaddal gondolkozol.

2016. aug. 21. 21:38
 14/19 anonim ***** válasza:

Én ezt a Paul féle elméletet nagyon nem hiszem, de az tény, hogy vannak hasonló kinézetű emberek és a hangjuk is az.

Sőt, a mozgásuk is.

2016. aug. 21. 21:44
 15/19 A kérdező kommentje:
Szennyes bulvárlap? :D Az UrbanLegends az egyik legnormálisabb anti konteós oldal, ami szépen bizonyítja az ellenérveket... "tudósok összeforrt véleménye" azt te csak hiszed :D
2016. aug. 21. 22:03
 16/19 A kérdező kommentje:
De gondolom ha már ebbe akkor a Chemtrailt is elhiszed :)
2016. aug. 21. 22:04
 17/19 A kérdező kommentje:
Én nem döntöttem el hogy nem hiszek, de döntötted el hogy hiszel. Akármilyen ellenérvet mutatnék föl neked, rögtön rávágnád hogy figyelemelterelés vagy kamu. Nem miattunk tart itt az emberiség, hanem az olyanok miatt, akik elhiszik az ilyen hülye elméleteket... "gondolkodj józan ésszel" mondtam, szerinted mennyi az esélye annak, hogy egy pont ugyanolyan tehetségű/hangú/megjelenésű embert fognak találni, amit a fél világ nem vesz észre? Semennyi... És én ezt magamtól mondom, nem azt mondom vissza amit valami ostoba agymosó filmben látok...
2016. aug. 21. 22:13
 18/19 anonim ***** válasza:

"Azt, hogy Paul Mccartney 15 centivel hosszabb"

Miért kezelsz tényként olyan dolgot, ami annyira szemet szúrna mindenkinek hogy azonnali lenne a lebukás? Egyértelmű baromság, te tényleg ennyire nem gondolkodsz, vagy másokról olyan rossz a véleményed hogy szerinted nem vennék észre?

"Az, hogy miért hasonló a hangja ugyanazért van, amiért a hasonmásversenyt megnyerte : genetika."

Ja, genetika ahogy a magasság is. Sokkal egyszerűbb találni két egyforma magas embert mint két azonos hangú tehetséges énekest (akik még hasonlóan néznek is ki).

2016. aug. 22. 20:10
 19/19 anonim ***** válasza:

"Én az összesban hiszek, hisz mint tudjuk : nem zörög a haraszt, ha aszél nem fújja. "

Ha egy sci-fi filmről sokan beszélnek, akkor az is megtörtént? :)

2016. dec. 29. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!