Van olyan összeesküvés elmélet, amibe hisztek?
Azt, hogy Paul Mccartney 15 centivel hosszabb lett egy hónapon belül és pont az autóbalesetét követően, nem lehet kimagyarázni és te sem fogod tudni. Az, hogy miért hasonló a hangja ugyanazért van, amiért a hasonmásversenyt megnyerte : genetika.
Egyébként amit te linkeltél egy szennyes bulvárlap, amit én pedig tudós szakértők egybeforrt véleménye. Nézd meg a filmet és érteni fogod, de úgysem érdekel téged, mert te általánosítasz és eldöntötted mit hiszel. Pont ezért tart itt az összeesküvéselméletek és az emberiség az összeommlás szélén, mert nem az agyaddal gondolkozol.
Én ezt a Paul féle elméletet nagyon nem hiszem, de az tény, hogy vannak hasonló kinézetű emberek és a hangjuk is az.
Sőt, a mozgásuk is.
"Azt, hogy Paul Mccartney 15 centivel hosszabb"
Miért kezelsz tényként olyan dolgot, ami annyira szemet szúrna mindenkinek hogy azonnali lenne a lebukás? Egyértelmű baromság, te tényleg ennyire nem gondolkodsz, vagy másokról olyan rossz a véleményed hogy szerinted nem vennék észre?
"Az, hogy miért hasonló a hangja ugyanazért van, amiért a hasonmásversenyt megnyerte : genetika."
Ja, genetika ahogy a magasság is. Sokkal egyszerűbb találni két egyforma magas embert mint két azonos hangú tehetséges énekest (akik még hasonlóan néznek is ki).
"Én az összesban hiszek, hisz mint tudjuk : nem zörög a haraszt, ha aszél nem fújja. "
Ha egy sci-fi filmről sokan beszélnek, akkor az is megtörtént? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!