Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez az összeesküvés elmélet...

Ez az összeesküvés elmélet létezhet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Valahol azt olvastam, hogy a rák meg a legtöbb gyógyíthatatlan betegség nem is gyógyíthatatlan, hanem az orvosok világszerte titkolják az ellenszerüket, mivel a világon még így is a 7,5milliárdot üti a népességmutató ezért egy kis "népirtás" nem árthat.... és tudom, hogy a legtöbb összeesküvés elmélet egy b**zott nagy baromság, de ez az 1 valahogy meggyőzött.... mi a véleményetek róla?

2015. aug. 13. 10:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van ilyen elmélet, ha olvastál róla.
2015. aug. 13. 11:19
 2/10 schocko ***** válasza:
100%
Szerintem nem fogja érteni az első választ...
2015. aug. 13. 11:20
 3/10 A kérdező kommentje:
De értem! Ha elolvastam, akkor van, de amúgy nincs....
2015. aug. 13. 11:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha lenne ellenszere a ráknak, akkor a nagy és híres embereket nem hagynák rákban meghalni.

A szervezett népirtás részben viszont lehet igazság :)

2015. aug. 13. 11:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Érdemes elgondolkodni azon, hogy mit jelent a betegség.

Egyébként a rák sok fajtátja most is gyógyítható és az sem mindegy, hogy mikor veszik észre az orvosok.

Ha úgy gondolod el a rákot, hogy a szervezetben egy csomó sejt elhalt, durván elmutálódott, akkor pl. azt is elképzelheted, hogy egy vese többet már nem képes működni jó értelemben. (vagy bármi más, akár el is vérezhetsz).

A rákot nagyon sok minden okozhatja és nagyon sok helyen, különböző formában keletkezhet. Nem olyan, mint egy egyszerű torokfájás.

Persze ha van valakinek milliárd forintja és nagyon kerese, lehet hogy hatékonyabb kezelést kap, mintha csak elmegy egy sima mezei korházba. De nem hinném, hogy ilyen összeesküvések léteznének.

A gyógyszerek sem hiszem, hogy úgy működnek, hogy valami valamiért, vagy konzerváljanak a betegségbe.

Egy dolog biztos csak. Gyógyszer akkor kell, ha szükség van rá (pl. nem kell mindenért nyugtatót szedni).

Ja és helyes életmódra van szükség.

2015. aug. 13. 11:40
 6/10 anonim válasza:

Nem hiszem, hogy világszerte titkolni lehetne ilyesmit, nem 1 emberről van szó, ki van zárva, hogy ne derülne ki.

Azt viszont én hallottam, hogy hazánkban olcsóbb gyógyszer (kemo) "jár" a rák kezeléséhez mint tőlünk nyugatra. Olyan amit nem is használnak már ott, azaz a nyugati embernek eleve több esélye van túlélni.

2015. aug. 13. 11:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

1 ha van ellenszere lenne akkor nem hagynák anyiba mert milliokat hozna.

2minéll több ember annál tőbb adó és annál nagyob zsozso az ország vezedőinek.

3egyes országok háboruznának az ellenszerért.

4 ha annyira nép irtás kéne akkor a pestist választanák.

Egyes laboratoriumokba van mert "ellenszert akarnak a külön féle betegségekre".

Szoval ha valameik nép irtást akar vagy elszabaditja a pestist vagy háboruznak

2015. aug. 13. 11:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ennek nincs valóságalapja, mert ha lenne ellenszer kizárt, hogy ne derülne ki. Terjedne egymás között a szóbeszéd később a gyógyultak is nyilatkoznának és ez így menne tovább, amíg nem kiderülne. Meg, ha belegondolunk ez nem is észszerű gondolatmenet. IQ bajnok, aki ezt komolyan tudja venni.
2015. aug. 13. 12:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Amíg elmélet, addig csak elmélet. Ha létezik az adott szituáció, akkor már nem elmélet!
2015. aug. 13. 14:44
 10/10 anonim ***** válasza:

A "rák" olyan fogalom, mint a "gyümölcs".

Önmagában nem létezik, mivel gyűjtőnév.

Tehet-e kárt gyümölcsösömben a körtemoly?

Nem, hiszen almáskertem van.

.

Primitívség azt hinni, hogy mindenféle rák egyazon gyógyszerrel, kezelésel gyógyítható.

"A ráknak van gyógyító ellenanyaga" pedig ennek a primitívségnek megnyilvánulása.

2015. aug. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!