Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen témájú cikket írjak a...

Milyen témájú cikket írjak a weboldalamra? Mit olvasnátok szívesen?

Figyelt kérdés
www.engedjbe.lapunk.hu

2014. máj. 12. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Én olyant, ahol részletesen leírod, miért nem tudomány az ezotéria, s mi lehet az oka annak, hogy ennyi őstulok van az országban.
2014. máj. 13. 00:16
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Én olyat cikket olvasnél, ahol leírod, hogy miért 12-13 évesek írnak az ezotériánál és miért mindig velük történnek a Parapszichológia, ezotérikus megmagyarázhatatlan jelenségek.
2014. máj. 13. 11:32
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Interjú vámpírokkal, szellemekkel.
2014. máj. 13. 12:09
 4/7 anonim válasza:
72%

"Én olyant, ahol részletesen leírod, miért nem tudomány az ezotéria, s mi lehet az oka annak, hogy ennyi őstulok van az országban."

Csatlakozom! :)

2014. máj. 13. 12:36
 5/7 anonim ***** válasza:

"Én olyant, ahol részletesen leírod, miért nem tudomány az ezotéria, s mi lehet az oka annak, hogy ennyi őstulok van az országban."

Én is :)

2014. máj. 13. 15:00
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ezekre nem tudom a választ, talán kérdezzétek meg magatoktól! :D
2014. máj. 13. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a gond, hogy ilyen jellegű weboldalt szerkeszteni úgy nem érdemes, hogy fogalmad sincs, miről írj és az olvasókat kell kérdezned. Hanem kellene lennie egy adott témádnak, ami köré építed a weboldalt, rendszeresen keresgélned kellene témába vágó cikkek, érdekességek között, és a forrás megjelölésével összefoglaló cikkeket írnod. Vagy esetleg saját tapasztalatokat. De így, ahogy te akarod csinálni, az jön le az egészből, hogy neked egyáltalán nincs is semmi mondanivalód, csak menő dolognak tartod, hogy van saját weboldalad.
2014. jún. 12. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!