Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Ti melyik változatot olvasnáto...

Ti melyik változatot olvasnátok el? LENT

Figyelt kérdés
A kerettörténet annyi, h van egy tehetséges, zenésznek készülő csaj és motorbalesetet szenved. Melyik legyen? Az, h MEGSÜKETÜL, vagy az, h AMPUTÁLNI kell az egyik karját?
2014. ápr. 12. 19:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyik se,mivel semmi jó sem sülhet ki abból,ha az író nem tudja,hogy mit akar kezdeni a karakterrel.Az ilyen történetek sosem lesznek befejezve, de mivel zenésznek készül a megsüketülés "jobbnak" tűnik, feltéve ha énekes akar lenni.Ha gitáros stb akkor bármelyik lehet.
2014. ápr. 12. 19:39
 2/7 A kérdező kommentje:
tudom, h mit akarok kezdeni vele, csak nem akartam ideírni az egész történetet. és azért tettem fel a kérdést, mert nem tudom eldönteni. am köszi a választ! :)
2014. ápr. 12. 20:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Nos van aki megoldja süketen is a zenélést.
2014. ápr. 12. 21:54
 4/7 anonim válasza:
motoros balesetben mégis. hogyan tud valaki megsüketülni? ilyenről még nem hallottam. szerintem e kezét kellene amputálni...
2014. ápr. 13. 16:01
 5/7 A kérdező kommentje:
hát mondjuk ha beveri a fejét! :D
2014. ápr. 13. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Az amputáció a szerző szempontjából egyszerűbb, ezt javaslom. Itt nyilvánvaló az ok és a kezelés is, nem kell mismásolnod azzal, hogy beverte a fejét, ezért megsüketült (de ezen kívül csak visszafordítható problémák jelentkeztek, azért ez hiteltelen). Illetve ez súlyosabb lehet abból a szempontból, hogy lány: a külseje komolyan megváltozik, ami első látásra szembetűnő. Az egyszerű szerelmi szál ezzel kapásból kilőve, ha tennél bele ilyet, bonyolódik, elfogadás, társadalmi konvenciók, kirekesztettség érzése...
2014. ápr. 13. 21:39
 7/7 A kérdező kommentje:
arra is gondoltam, h mi lenne,ha a végére megműtenék és aztán happy end, mert újra hall.
2014. ápr. 14. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!