Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Van olyan összeesküvés elmélet...

Van olyan összeesküvés elmélet, amibe hisztek?

Figyelt kérdés
2016. aug. 20. 14:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
63%
Gyakorikérdések.hu
2016. aug. 20. 15:02
 2/19 anonim ***** válasza:
81%

Azt elég valószínűnek tartom, hogy a 911 nem úgy történt, ahogy előadják. A részletek számomra nem világosak, így komplett magyarázatot nem tudok előadni, hogy mi hogy történt, és nyilván rengeteg apró részletről nem is hallottam.

Viszont abban 100%-ig biztos vagyok, a sajtóban felvázolt eseménysor nem lehet igaz, mert nagyon sok sebből vérzik. Hajlok arra, hogy belső munka volt, de hogy milyen mértékben, és főleg milyen céllal, abban bizonytalan vagyok.

2016. aug. 20. 15:13
 3/19 anonim ***** válasza:
21%

Például nem elmélet hoyg megöltek 5 embert aki Hillary Clingtont akarta leleplezni. Csalt ő is a Demokrata Párt is hogy ne Berni legyen a jelölt.

Van öt hullan és pár eltünt laptop.

Ez nem elmélet.

2016. aug. 20. 15:21
 4/19 anonim ***** válasza:
Én csak egyet ismerek az pedig a HAARP, de nem hiszek benne (még azt sem tudom, hogy jól írtam le a nevét) Nem nagyon értek az ilyesmihez és nem sokról hallottam eddig, a múltkor hallottam róla a TV-ben róla.
2016. aug. 20. 15:24
 5/19 anonim ***** válasza:
71%

A 9/11 nekem is eléggé cinkes.

Főleg a Pentagon.

2016. aug. 20. 15:52
 6/19 anonim válasza:

9/11

Meg, hogy kamu volt a Holdra szállás.

Meg még nagyon szeretem a Beatleseset, hogy a Paul McCartney már meghalt. Bár az tuti kamu.

2016. aug. 20. 16:28
 7/19 A kérdező kommentje:
6-os: ne is mondd, mert ettől az elmélettől kedvet kapok öngyilkossági merényletre (jó ez azért túlzás de nagyon felb**z agyilag)
2016. aug. 20. 16:30
 8/19 anonim ***** válasza:
Összeesküvés elméletben senki nem hisz saját bevallása szerint, mivel ha valaki vmi összeesküvés elméletben hisz az szerinte nem az, legfeljebb a többiek szerint akik nyilván tévednek. :DDD
2016. aug. 20. 18:13
 9/19 anonim válasza:

A volt FBI Főnök Ted Gunderson élete során sok bizonyítékot juttatott az emberek elé mégis lenézik. Én hiszek neki.

911: az egy robbantás volt, YouTube-on van egy videó Magyar felirat és a szemtanuk akik látták, hogy kék ruhás ember robbanoszert tesznek az épületbe.

2016. aug. 21. 17:56
 10/19 anonim ***** válasza:

Én az összesban hiszek, hisz mint tudjuk : nem zörög a haraszt, ha aszél nem fújja.

Egyébként Paul McCartney valóban meghalt autóbalesetben, mert kokózva vezetett, de egy túrné kellős közepén voltak, így mivel nem akartak dollármilliókat bukni, behozták helyette a hasonmásverseny győztesét cserébe megkapta a helyét. Szakértők bebizonyították, hogy utána már egy teljesen más illető lépett a helyébe. Ideje utánanézni [link]

a kedvencem, hogy McCartney 15cm-rel magasabb lett egy éven belül. Nem hiszem, hogy erre lenne valós magyarázatb !

2016. aug. 21. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!