Miert van az, hogy mielott valami rossz tortenne elore megerzem is a nyomaszto erzes addig nem mullik el amíg be nem kovetkezik?
Azota erzem meg a dolgokat amiota volt egy balesetunk...ereztem valami nincs rendben feltem ugy gondoltam ha tovabb megyunk baj lesz..visszakellett volna fordulni..erre paff megtortent..azota meg erzem percekkel elotte a dolgokat (meg erzem ha szarvasok es egyebb allatok fognak elhaladni elottunk,es mindig igy volt mire elhadartam a paromnak addigra bekovetkezett eddig megusztuk/ vajon erosodni fog ez a dolog es jo ez egyaltalan ? Csak olyan dolgokat es csak akkor erzek meg ha utazunk (motor/auto) es mindig bekovetkezett amit ereztem szinte azonnal
kihez fordulljak!? ez mar tul bizzar nekem :( 3 napja is volt egymas utan 2x eloszor egy őzbak de nem mult el az erzes faluba erve egy kutya is elenk jott csak ezutan mult el:( elore is koszi a valaszokat 20/L
Egyszerűen Erőérzékeny vagy. Örülj neki, nem mindenkinek adatik meg, hogy ilyen kapcsolatba tudjon kerülni az Erővel.
Az Erő legyen veled.
Jó megérzés. :)
Ne nyomasztónak vedd ezt, hanem örülj annak, hogy van, aki szól előre.
Hallgass mindig ezekre a megérzéseidre, és bízz is benne, ezáltal egyre fejlettebb és pontosabb lesz.
Tegnap este én is így úsztam meg egy szarvast. :)
Tegnap szó volt erről a párommal és ő úgy gondolja ez baromság hogy nincs ilyen
annak ellenere hogy volt hogy figyelmeztettem elotte
sokszor elhallgatom es ilyenkor mindig megvalosul...ha szolok lehet nem kovetkezik be..szóval már nem tudom mi a helyes es mit tegyek :(
Nyugodtan foglalkozz vele.
De bár ahogy te érzed.
Mások véleménye számomra nem számít. Amit én élek át, tapasztalok meg, azt hiába mondom el másnak. Ha ő még élt át ilyet vagy egyszerűen semmibe veszi, akkor teljesen mindegy mit mondasz neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!