Kiprobáltam a harmadik szem meditációt és azóta fáj a fejem éa nagyon rosstul vagyok lehet hogy valamit nem jól csináltam?
Csináld csak, akár hónapokig is, de ne lepődj meg ha pszichés betegség, ne adj Isten elmegyógyintézet lesz a vége... :(
Inkább a szíved nyisd meg. Szeresd önmagad feltételek nélkül és másokat is. Tudj elengedni és befogadni és a jelenben élni. Ez számít igazán. A 3. szem csak a szellemvilágba fog egy átjárót létrehozni Neked, amit ha nem bír el a szervezeted ( konkrétan az étertested energetikailag ) akkor diliház, idegösszeroppanás, vagy fizikai betegség is lehet idővel a vége. Én már megjártam ezt az utat.
Amúgy is az érzékelés nem 3. szem által megy végbe, a szívcsakra felel a másokba beleérzés, múltba - jövőbe beleérzés képességéért. Semmi köze a harmadik szemhez. Dobd ki a fejedből a sok new age baromságot, mert nem tiszta forrásból származó "tudás". Te dolgod innentől már, mit teszel. Remélem a szívedre hallgatva döntesz, és nem engedsz az egónak.
Nem mondd hülyeséget az első hozzászóló.
Egyébként valószínű, hogy rosszul csináltad. A túlzott koncentráció se jó, mert akkor fejfájás lesz a vége. :)
Akkor lesz csak pszichés baja, ha nem bírja majd idegileg a dolgokat, és kikészül.
Egyébként tényleg elég csak fejlődnöd, és a szellemed is fejleszteni, mert azzal együtt a csakrák is fejlődnek.
Legoman jól írja. Hallgass ránk, és nem lesz semmi gond. Amúgy ez a csakrás dolog is marhaság, igazából energiacsatornák vannak az étertestben, valamint az emberi szív is rendelkezik önálló idegrendszerrel, mint az agy. Az alapján érzékelsz dolgokat. Sőt igazából, szerintem a lélek képességei ezek a dolgok. De ahogy tisztul a lélek kialakulnak maguktól a képességek, és akkor már biztonsággal tudod használni őket.
Ezt érdemes elolvasni. :)
Nem fog diliházba kerülni, ha megfelelő sorrendben csinálja.
Ne egyből a legnehezebbnek kezd neki, (feltételezem a többi csakrád még nincs kinyílva).
Nézz utána a "kundallini erőnek", de csak ésszel!
Most azért fájhat a fejed, mert az energetikai egyensúlyod felborult.
Nem hogy a tested, de a lelked is erősen megérzi.
Ne nézz többet ilyeneket (szerintem)
olyan mint szűzen, 16 évesen egy címlaprányra nyomulni.
felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!