Hogyan tudom megerősíteni a harmadik szememet?
Figyelt kérdés
Szóval van ez a harmadik szemem de nem látok vele olyan jól szerintem mint kéne (mint ahogy mindenhol olvasom) hogy tudnám kicsit megeddzeni hogy láthassak én is jól vele?2016. máj. 28. 22:32
3/9 anonim válasza:
vegyel egy extra kontakt lencset
4/9 anonim válasza:
Szerintem járd a szeretet, és az önmegismerés útját, a többi pedig magától jön.
5/9 Ozmium42 válasza:
100 pislogás
100 szemforgatás
100 fókuszálás
aztán 10 km távolba nézés
MINDEN EGYES NAP!
Fontos, hogy betartsd a napi háromszori étkezést. Reggelire egy sárgarépa is megteszi. És a mi a legfontosabb: ne bámuld folyton a monitort, így pénzt spórolhatsz meg, és megedzed az elméd.
6/9 anonim válasza:
Talán szemorvos!? Esetleg OFOTÉRT?
7/9 anonim válasza:
Hallottál már a lézeres kezelésről? Igazából mást nem tudok mondani menj el egy szemészhez, ott csak jobban értenek hozzá. Ha gyulladt vagy valamilyen szem hályogod van meggyógyítják.
8/9 anonim válasza:
Az, amit én leirok, az csak mellettem található meg. Sehol semmi olyan, ahhoz hasonló dolog nincs sehol sem a világon. Épp ezért annyira ritka és felbecsülhetetlen de én nem akarom annyiban hagyni mégha reménytelen is...
9/9 anonim válasza:
Fekvőtámaszozz vele, attól erősödik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!