Hogyan lehet megnyitni a "harmadik szemet"?
Figyelt kérdés
2016. jan. 21. 23:21
1/15 anonim válasza:
Nincs rá mód. Bár jobban kifejthetnéd, hogy mit szeretnél elérni...
4/15 anonim válasza:
És ne edd meg a fluoridos fogkrémet:)
5/15 Ozmium42 válasza:
1. lépés: ne két szemed legyen, hanem három.
2. lépés: sorszámozd a szemeidet. 1, 2, 3.
3. lépés: nyisd ki a 3. sorszámút.
6/15 Ozmium42 válasza:
Kezdetnek megpróbálhatsz földimogyoró szemeket megnyitni.
7/15 Legoman válasza:
A harmadik szem, vagyis a 6. főcsakra nyitva van. Csak nem elég erős.
Fejleszd önmagadat meditációval, valamint tanuld meg az energiát kezelni. Egy idő után a lelkeddel együtt a csakráid is fejlődnek majd. Külön-külön nem lehet egyiket sem fejleszteni.
8/15 anonim válasza:
És én még csodálkoztam, hogy ennyire nehéz elérni a kritikus tömeget. Most már nem fogok csodálkozni, csak szomorkodni egy kicsit az arányok miatt.
9/15 anonim válasza:
Ahogy feljebb írta legoman, az a csakra nyitva van.
A tudatos használatát viszont tanulni kell.
Többféle jógatechnika van a legismertebb a kundalini jóga.
Sok idő, aki komolyan akarja ezt megtanulni, elutazik Indiába, és ottani yogi mestertől tanul, több év mire az alapokkal tisztába kerül valaki.
10/15 A kérdező kommentje:
állítólag a harmadik szemmel láthatóvá válnak a jövőheti lottószámok. Én ezért gyúrok rá.
2016. jan. 22. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!