Hogyan tudom megnyitni, vagy legalább kicsit felerősíteni a "lelki/harmadik szememet"?
Figyelt kérdés
Mostanában nagyon érdekelnek ezek a misztikus dolgok. Hiszek a démonokban és az ehhez hasonló természetfeletti lényekben teljes mértékben. Szeretném őket "látni" is, hogy nyithatnám ki a harmadik szememet (lelki szememet)? Vagy legalább egy picit legyen tisztább a látásom. Az erőmet is szeretném megtudni, hogy mi. Mindig is éreztem, hogy nem vagyok olyan, mint a többiek, valami van bennem. (Szögezzük le, nem vagyok elmebeteg!)Ezt az erőt hogy lehetne kideríteni, hogy mi is és kiteljesíteni? Aki tényleg tud segíteni, csak az válaszoljon kérem! Köszönöm :)2012. febr. 1. 18:09
1/14 anonim válasza:
Nincs olyan elmebeteg,aki ezt belátja!
Normálisan gondolkodó nem hisz ezekben a babonákban.
2/14 anonim válasza:
spajszerral javaslom, és nem kell szögezni
3/14 Hagenti válasza:
Google: harmadik szem kinyitása. Nagyjából mindig egy adott rúna kántálásáról van szó.
4/14 anonim válasza:
csak egy szög, kalapács és egy jól célzott, erős ütés kell hozzá
5/14 anonim válasza:
szerintem nincs olyan ember aki legalább egyszer éeginkább kiskorában enm hitte volna hogy különleges éls többre hivatott mint bárki, más de nem javaslom hogy bemeséld magadnak h akkor te most megfogod találni a szupererődet, mert csak csalódni fogsz és az neked lesz rossz.
6/14 anonim válasza:
Egy erőteljes csapás egy baltával a homlokod közepére, attól megnyílik a harmadik szemed.
7/14 anonim válasza:
álítólag kiskorban az embereknek nyitva van, azért félnek egyedül, és sötétban. egyébként harmadikszemcsakra meditációkkal lehet erősíteni, esetleg megnyitni
8/14 anonim válasza:
"erőteljes ütés egy baltával" nagyon jóóóó. Harmadik szem, negyedik száj és hatodik fül:DD
Túl sok idejük van az embereknek , nem kötik le fölös energiájukat hasznos produktív munkával és lám itt az eredmény.
9/14 JózsefLaci válasza:
Képzeld el, hogy ülsz a székedben, és próbálsz épp egy lyukat fúrni a homlokodon a harmadik szemednek. Ekkor belegondolsz, h anyád mit látna, ha rád nyit miközben a homlokod fúrod.. és amit akkor látsz, azt látod a harmadik szemeddel.
10/14 anonim válasza:
ten-sin-han tudjaXDbragon ball foreverXS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!