Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudom megnyitni, vagy...

Hogyan tudom megnyitni, vagy legalább kicsit felerősíteni a "lelki/harmadik szememet"?

Figyelt kérdés
Mostanában nagyon érdekelnek ezek a misztikus dolgok. Hiszek a démonokban és az ehhez hasonló természetfeletti lényekben teljes mértékben. Szeretném őket "látni" is, hogy nyithatnám ki a harmadik szememet (lelki szememet)? Vagy legalább egy picit legyen tisztább a látásom. Az erőmet is szeretném megtudni, hogy mi. Mindig is éreztem, hogy nem vagyok olyan, mint a többiek, valami van bennem. (Szögezzük le, nem vagyok elmebeteg!)Ezt az erőt hogy lehetne kideríteni, hogy mi is és kiteljesíteni? Aki tényleg tud segíteni, csak az válaszoljon kérem! Köszönöm :)
2012. febr. 1. 18:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jajj mennyetek már a rákba!!! Mit kerestek az ezotéria kategóriába ha nem hisztek benne?-.-" A kérdezőnek annyit hogy olvass utánna :) Itt hülyének fog mindenki nézni. Priviben küldhetek egy oldalt ami nagyon sokat segíthet.
2012. febr. 26. 10:44
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt tanácsolom, ne akard megnyitni a harmadik szemedet csak úgy minden előkészület nélkül, mert még véletlenül sikerül, és akkor döbbensz... A harmadik szem vagy zárva van, vagy nyitva nincs köztes állapot. Érdemes megvárni amíg magától megnyílik, ez bármikor bekövetezhet a spirituális fejlettségi szintedtől függően, persze általában tenni kell érte. A spirituális út mindenki számára egyedi, nincs semmiféle sablon. Minden kérdésedre választ kapsz fejlődésed során, türelem és sok gyakorlás
2013. márc. 13. 08:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Kérdező keress rá erre a cimre itt GYK Aki asztrális utazáson vett részt, vagy nyitva a harmadik szeme miket látott? és a 14/-15/-16/ beírást olvasd el.
2013. szept. 13. 18:21
 14/14 anonim ***** válasza:

Nincs harmadik szem, csaj homlok lebenyed van.

A koncentrációval és a gondolati energiának a lesimogatásával lehet erősíteni a figyelmedet.

2013. szept. 13. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!