Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne megnyitni a...

Hogyan lehetne megnyitni a harmadik szemet?

Figyelt kérdés

Kérem csak azok írjanak akik KOMOLYAN veszik ezt a témát!

Ha lehet kicsit bővebben kifejteni ,hogy hogyan kell megnyitni.:)

Előre is köszönöm!

2010. márc. 29. 17:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
43%
Mi alapján is kéred, hogy tartsuk tiszteletben a hited, mikor tudomány témakörbe bevágsz egy ilyen kérdést?! Komoly válaszok... Na húzzál innen.
2010. márc. 29. 18:11
 2/22 anonim ***** válasza:
83%

Én a természettudományt teljesen komolyan veszem, ezért is végeztem természettudományi karon, és lettem kutató biológus. Amennyire anatómiából emlékszem, nem létezik harmadik szem, de a hétköznapi tapasztalat is azt mutatja, hogy nincs ilyenünk. Sokan a homlokra képzelnek egy lehetséges harmadik szemet, de ez a legjobb esetben is a sci-fi kategóriába tartozik, de nem a természettudományok közé.

Én szikével nyitnám meg ezt a régiót, de csak végszükség esetén, mert eléggé vérzik - inkább orvosra bíznám. Bővebben kifejtve: fognék egy steril szikét, alaposan lefertőtleníeném a homlokot, majd egy határozott mozdulattal bemetszenék. Steril tampont elő kell készíteni a vérzés miatt.

Te miért akarod felnyitni?

2010. márc. 29. 18:17
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Én komolyan veszem a kérdésed, és kérlek ne nevess ki, de hallucinogén drogokkal. Már a sámánok és a táltosok is így csinálták évezredekkel ezelőtt. Én alapból ellene vagyok a drogoknak, de mivel nagyon érdekel a természetfeletti, ezért egyszer ki fogom próbálni az lsd-t. Olyan élményeket élsz meg, amit amúgy sosem élnél. És fizikai függőséget sem okoz. Ha gondolod, olvass utána a daath.hu-n.
2010. márc. 29. 18:34
 4/22 anonim ***** válasza:
Bár tökéletesen egyetértek az elsö két válaszolóval, de hogy kicsit konstruktívebb legyek, próbálj meg inkább ezotériával foglalkozó csoportoknak írni. Ott biztosan kapsz majd olyan válaszokat is amilyeneket vársz.
2010. márc. 29. 18:39
 5/22 anonim ***** válasza:
de mi az a 3.-ik szem?
2010. márc. 29. 18:39
 6/22 A kérdező kommentje:
Az 1. válaszolónak csak annyi, hogy mivel itt nincsen ezotéria téma ezért nem tudtam máshova írni...Meg volt egy másik ilyen kérdés is ugyanebbe a témába írva, gondoltam akkor megírom ide, hátha kapok értelmes választ, de úgy látom csak az idióták találnak erre a kérdésre, tiszt. a kivételnek!!!
2010. márc. 29. 18:45
 7/22 anonim ***** válasza:
53%
Miért, mi baj van a válaszommal? A 3. válaszoló vagyok, és mint írtam már többezer éve a varázslók is így nyitották meg a 3. szemüket.
2010. márc. 29. 18:48
 8/22 A kérdező kommentje:

Ha meg valaki értemes választ nem tud írni akkor minek ír egyáltalán?Hát igen hülyékkel van tele a világ ezt meg kell szokni:D

Hát azért biztos, hogy drogokat ezért nem fogok használni az nekem már túl erős lenne.

'' Bár tökéletesen egyetértek az elsö két válaszolóval, de hogy kicsit konstruktívebb legyek, ''

-És miért értessz egyet?? Mert sajnos nem tudtam más kérdésbe írni, EZOTÉRIA téma itt nincs mert minek is mikor annyi kérdést látok itt ami ezotériába tartozik, és természetesen ilyen témakör nincsen, aztán meg ha olyan témába rakja be valaki a kérdést ami TALÁN nem tartozik oda, akkor meg le lesz oltva mert ilyen kérdéseket minek ír, igaz hogy világosan odavan írva, az,hogy csak azok írjanak akik KOMOLYAN veszik..

2010. márc. 29. 18:50
 9/22 A kérdező kommentje:

3.válaszoló: Nem rád értettem!

Legalább van valaki aki tudja,hogy miről írok.

(Jah igen ezt tényleg elfelejtettm odaírni,hogy csak az írjon aki TUDJA is miről írok.)

CSak én drogokra nem akarok rászokni. És tudtommal úgy is meglehet nyitni a 3.szemet,hogy nem kellenek hozzá halucigén dolgok..:)

2010. márc. 29. 18:51
 10/22 anonim válasza:

TARTSUK TISZTELETBEN A HITÉT! A következő szerv a felelős érte: [link]

Fogalmam sincs, hogy mi a jó ég lehet ez a szerv és mit szolgál, de az összes olyan témakör ezt jelöli meg, ami az általad feltett kérdés körét feszegeti. Mindenesetre ha egy orvos is olvassa pár szóban írja le hogy mi ez a szerv, milyen funkciót tölt be.

2010. márc. 29. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!