Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne megnyitni a...

Hogyan lehetne megnyitni a harmadik szemet?

Figyelt kérdés

Kérem csak azok írjanak akik KOMOLYAN veszik ezt a témát!

Ha lehet kicsit bővebben kifejteni ,hogy hogyan kell megnyitni.:)

Előre is köszönöm!

2010. márc. 29. 17:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__termeszettudomanyo..

Mint ahogy írtam már, más is ide ebbe a témakörbe tette fel a kérdését(mondjuk neki nem írtak ennyi lehurrogó választ egyesek..), és mivel Ezotéria témakör sincs ezért gondoltam ideírom.

Egyébként tudom mi az a 3.szem másképp...

2010. márc. 29. 20:47
 12/22 anonim ***** válasza:

Harmadik szeme a hidasgyíknak van: az egy élő kövület.

Neki sem működik valami haj de fényesen.

Az emberben ez a szerv egy agyban lévő miriggyé fejlődik - tehát NEM látásra való, és nem is fog látni semmit.

Az, hogy drogok hatására az agyad élményeket készít magának, szintén nem látás.

Az ember agyában nincsen semmiféle szerv, ami látásra lenne képes. Elég jól ismerjük már az agyat, és nagyjából tudjuk, mi mire való benne. Szem nincs ott.

2010. márc. 29. 21:13
 13/22 anonim ***** válasza:
73%

Nézd, ha én a vallás témakörben feltenném, hogy hogyan készítsem otthon a borsos tokányt, akkor szerintem joggal írnák azt, hogy ez a kérdés rossz témakörben van. Mint ahogy a tiéd is. Én inkább a kultúra és közösség témakörbe kérdeztem volna ezt, esetleg az önismereti kérdések témakörében. A tudomány rovatban biztosan nem, mert nagyjából annyira való ide, mint a számítástechnikához.

Szerintem pedig a helyes megoldás ilyenkor nem az lenne, hogy kikéred magadnak, hogy miért nem írhatsz össze-vissza, hanem hogy a harmadik szemet ott keresed, ahol meg is találhatod. Nem a tudományok között.

Ha esetleg a tobozmirigy és annak a cirkadián ritmusra gyakorolt hatása érdekel, arról szerintem nagyon szívesen ír több biológus aki az oldalt látogatja. Ez kb a tisztességes tudományos válasz lenne a kérdésedre, de láthatóan te egyböl kiosztod aki ezt kezdi el magyarázni neked. Ha ez nem érdekel, akkor egyszerüen felesleges itt hadakoznod szerintem.

2010. márc. 29. 21:17
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem azokat osztom le, akik megírják normálisan , mint pl te , hanem azokat akik elküldenek a büdös f...ba,hogy miért ide írtam? Mint pl az 1.hozzászoló.

EGyébként a másik az,hogy most regisztráltam és egyből ez a témakör jutott csak eszembe gondoltam kapok néhány jó választ.

Ehelyett még mindig oltogatnak:D

2010. márc. 29. 21:45
 15/22 A kérdező kommentje:

Ja a másik az, hogy nem mindegyiket szántam oltásnak. Lehet úgy tűnik de nem az:D

Azon is gondolkodtam, ha úgy akartam akkor úgy fogalmaztam volna meg a kérdést, hogy mi az a harmadik szem? Hol található stb.? De szerintem konkrétabb választ adtam,mint ami, mert ahogy vki a 2.hsz írta, nem feltrancsírozni akarom a homlokamat, akkor mondjuk úgy írtam volna,hogy Hogyan lehetne felnyitni(felszabdalni) a harmadik szemet?

2010. márc. 29. 21:51
 16/22 A kérdező kommentje:

Hidasgyík.OK majd utánanézek :D Érdekel:)

"Az ember agyában nincsen semmiféle szerv, ami látásra lenne képes. Elég jól ismerjük már az agyat, és nagyjából tudjuk, mi mire való benne. Szem nincs ott.''

-Hát én se gondoltam , hogy van egy 3.szemünk az agyban :DD Ez elég érdekes lenne.

" Én inkább a kultúra és közösség témakörbe kérdeztem volna ezt, esetleg az önismereti kérdések témakörében. "

- Ez jó. Akkor felteszem majd abba a témakörbe is hátha ott is lefognak hurrogni,hogy olyan témakörbe tettem fel eme kérdést :DD

"Szerintem pedig a helyes megoldás ilyenkor nem az lenne, hogy kikéred magadnak, hogy miért nem írhatsz össze-vissza, hanem hogy a harmadik szemet ott keresed, ahol meg is találhatod. Nem a tudományok között"

-Hát szerintem nem össze-vissza írtam . Mert ha össze vissza írtam volna, akkor nem kerestem volna fel ezt a témakört hanem mondjuk a Szexualitás témába írtam volna ezt a kértést.Na akkor írtam volna össze vissza:D

2010. márc. 29. 21:59
 17/22 anonim válasza:
39%

A természettudomány az élő és élettelen természet jelenségeinek, objektumainak tanulmányozásával foglalkozó tudományágak gyűjtőneve.

A természettudomány körébe tartoznak: fizika, kémia, biológia, földrajztudomány, matematika, geológia, meteorológia,csillagászat, orvostudomány, mezőgazdaság-tudomány, genetika.

Előszőr ezzel kéne tisztában lenned és utána talán majd komolyan leszel véve.

2010. márc. 30. 16:10
 18/22 anonim ***** válasza:

„egyből ez a témakör jutott csak eszembe gondoltam kapok néhány jó választ.”

Azt mondd meg, hogy miért? Miért jut egyáltalán valakinek az eszébe, hogy a harmadik szem, a horoszkóp, a tenyérjóslás meg az összes többi hókuszpókusz TERMÉSZETTUDOMÁNY? Hát hogy a francba oktatják a természettudományt, ha valakinek ez jut róla az eszébe?

„De szerintem konkrétabb választ adtam,mint ami, mert ahogy vki a 2.hsz írta, nem feltrancsírozni akarom a homlokamat, akkor mondjuk úgy írtam volna,hogy Hogyan lehetne felnyitni(felszabdalni) a harmadik szemet?”

Itt senki se gondolatolvasó, így ha azt írod „felnyitni”, akkor arra fogok válaszolni, nem fogom végiggondolni, hogy milyen fajta felnyitást milyen egyéb igékkel lehet kifejezni, és vajon ezek közül melyikre gondoltál. A felnyitni az azt jelenti, hogy felnyitni. Konkrétan biológiában szikével felnyitásra használják, nem kell hozzátenni még azt is, hogy feltrancsírozni, felszabdalni, megműteni, stb. Ez a szó ezt jelenti.

„Hát szerintem nem össze-vissza írtam . Mert ha össze vissza írtam volna, akkor nem kerestem volna fel ezt a témakört hanem mondjuk a Szexualitás témába írtam volna ezt a kértést.”

Minden témakör össze-vissza, ahova nem való: család, szexualitás, informatika. Ja, és a természettudomány is. Ne te jelöld már ki, hogy melyik rossz hely számít valóban rossz helynek. Ha egyszer rossz helyre írtad ki, akkor ne szájalj tovább, hanem végy vissza az egóból és költözz át máshova. Az össze-vissza kiírás nem azt jelenti, hogy nem kerestél témakört, vagy hogy direkt írtad rossz helyre, hanem hogy minden igyekezet ellenére végül rossz helyen kötött ki. És végülis ez történt, nem?

2010. márc. 31. 15:49
 19/22 A kérdező kommentje:

"Azt mondd meg, hogy miért? Miért jut egyáltalán valakinek az eszébe, hogy a harmadik szem, a horoszkóp, a tenyérjóslás meg az összes többi hókuszpókusz TERMÉSZETTUDOMÁNY? Hát hogy a francba oktatják a természettudományt, ha valakinek ez jut róla az eszébe? ''

- AZt hiszem valahova megírtam , hogy tudom mit jelent máshogy a harmadik szem. Sőt , igen emlékszem meg is írtam.

''Itt senki se gondolatolvasó, így ha azt írod „felnyitni”, akkor arra fogok válaszolni, nem fogom végiggondolni, hogy milyen fajta felnyitást milyen egyéb igékkel lehet kifejezni, és vajon ezek közül melyikre gondoltál. A felnyitni az azt jelenti, hogy felnyitni. Konkrétan biológiában szikével felnyitásra használják, nem kell hozzátenni még azt is, hogy feltrancsírozni, felszabdalni, megműteni, stb. Ez a szó ezt jelenti. ''

- Megnyitás is eléggé más jelent, mint a felnyitni mert én nem azt írtam , hogy felnyitni hogyan lehet.A másik az, hogy sokan csak azt írják,hogy ez nem jó témakörbe van akkor elég okos emberek járhattak ide , hogy tudják pontosan mit jelent a természettudomány.

''Ne te jelöld már ki, hogy melyik rossz hely számít valóban rossz helynek. Ha egyszer rossz helyre írtad ki, akkor ne szájalj tovább, hanem végy vissza az egóból és költözz át máshova. Az össze-vissza kiírás nem azt jelenti, hogy nem kerestél témakört, vagy hogy direkt írtad rossz helyre, hanem hogy minden igyekezet ellenére végül rossz helyen kötött ki. És végülis ez történt, nem?''

- Miért vennék vissz az egómból? Ha már nektek nagy egótok van ,akkor alap ,hogy megvédjem magam. És ez nem egó kérdése kezjük ott! A másik, hogy sajnos nem lehet törölni a kérdést...

Rossz helyre írtam, mivel nem találtam semmit erről csak azt az egyet amit valamelyik komment-be beírtam linkbe... És ott is ebbe a témakörbe volt. Azt viszont nem tudtam, hogy ennyi ember jár csak azért ide, hogy kioktasson azért,hogy mi a francot keres egy ilyen kérdés ebbe a témakörbe...Hát nem mind1?! Annyi kérdést látok amelyik hülye témakörbe van, pont ezen kell fennakadni nem is a kérdésen. De gondolom volt olyan aki olvasta ezt a kérdést, és tudta rá a választ csak nem írta meg. (úgy értem aki tudja MELYIK harmadik szemről van szó)

Akkor legyen ez VITAfórum. Mondjuk azért, mert rossz helyre írtam (hoppá, egy világ dőlt össze, senki se követ el hibákat).

2010. ápr. 5. 17:46
 20/22 anonim ***** válasza:

Drága kérdező,a gyakorikérdéseken MIÉRT vársz komoly,értelmes válaszokat?

Itt a válaszadók döntő többsége 15 év alatti kiskamasz és sokszor nem is a legokosabb fajtából,ne húzdd fel magad rajtuk.

2011. okt. 14. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!