Hogy tudtok böjt alatt aludni? A citromfű rossz
Nem szoktam sokáig böjtöt tartani, 1-2nap, akkor is eszem gyümölcsöt vagy zöldséget, tehát nem léböjt.
A lelkem és a testem megtisztulása miatt is. A baj az, hogy ha böjtöt tartok /keveset eszem, akkor megébredek éjjel általában. Sokkalta jobbak az intuícióim, magamra és a környezetemre odafigyelek és rengeteg dolgot felfedezek, amit eddig nem "láttam".
Pl. ha heti 1 böjtnap van akkor megébredek éjjel...
pl. most is tartottam (csütörtök) és aludtam 1,5-2 órát...
és arra ébredek, hogy éhes vagyok.
de napközben tökre jól tudom kontrollálni magam, és sokmindenre figyeltem tegnap is. "Láttam".
Mivel tudom, hogy ilyenkor megébredek, ittam nyugtató gyógyteát (citromfű, golgota + komló keverék)
de hiába... kb. 2 órát se aludtam. Arra gyanakszom, hogy a citromfű miatt ébredhetek meg mert nemcsak nyugtató hatása van, de az emésztést is serkenti.
Ti hogy tudtok aludni böjt alatt?
Tudom, most következő éjjel jól fogok aludni... csak ilyenkor általában aludnom kell 1-1,5 órát a rá következő napon ezért akkor csinálom, mikor nem megyek melóhelyre.
Illetve szerintetek jobb lenne hanyagolni a citromfűvet? Próbáljam ki a valeriánát / macskagyökeret?
Az alvási gondok amúgy "normális" napokon is jelenvannak, csak akkor 3-4körül szoktam megébredni, van hogy visszaaludtam, van hogy nem és akkor napközbe szintén kell a szundi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!