2 és fél éve meghalt édesanyám, akkor 14 voltam. Viszont ha mostanában eszembe jut az, hogy meghal, akkor úgy érzem mintha nem rég történt volna, és szinte mindig érzem hogy itt van. Ugyanez a helyzet az ő testvérével. Ez normális?
Ha szkeptikus oldalrol nezzuk akk azt mindom nirmalis mivel nagyon nehez szinte lehetetlen feldolgozni azg hogy aki azelott mindennap ott volt veled az nincs soha tobbe.
Ha szellemhivo oldalrol nezzuk akkor pedig azt mond hovy eleg egyertelmu. Anyukad hamvai otthon vannak nalatok. Tehat ott van a lelke a szelleme is.
remelem tudott segiteni
az Inkvizítor
Részvétem,
Vannak akik hisznek a szellemekben de én nem ha te hiszel nyugodtan magyarázhatod azzal hogy a szelleme van körülötted
Nekem nagyon sok háziálatom volt es mindig sirtam amikor meghalt ez egyik de apukám mindig azt mondta "senki nem hal meg ha gondolunk rá az emlékünkben örökre élni fog" szerintem ez egy bölcs gondolat es igaz hogy nemtudom milyen elveszíteni egy anyat és egy
nagynénit de azt tudom mi segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!