Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elegem van, mit csináljak?

Elegem van, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Gyermekkorom óta tapasztalok furcsa dolgokat.Nem egyszer veszélyben is voltam emiatt (közvetve).Vannak nyugisabb időszakok, mikor nyugtom van, alig történik valami, de vannak rosszabb időszakok, például évek teltek el úgy, hogy minden napos volt, hogy a alvásparalizist, testen kívüli élményt tapasztaltam, ekkor a rémálmok is mindennaposak voltak.Meg kell jegyeznem, ez utóbbiak csak azóta fordultak elő, mióta ebben a lakásban lakunk.Itt mintha fokozódtak volna a már gyermekkoromban is tapasztalt furcsaságok, csak itt más formában.A régi házban egy bizonyos alak(démon?) tartott rettegésben, itt más dolgok vannak.A lányom is tapasztalt itt fura jelenségeket, pedig ő inkább szkeptikus.Jellemző,hogy hajnal 3 körül felriadok valamire , jobb esetben csak rémálomra, máskor arra, hogy épp leesett egy könyv, vagy valami más mozgás, zaj van, aminek nem kéne lennie!Vagy például arra kelek, hogy ordítok, sikítok, de nem tudom, miért kiabáltam, nem tudok visszaemlékezni semmire.Ez is egy iszonyú ijesztő dolog.Egyszerűen kinyitom a szemem és sikítok rémülten, aztán tudatosul bennem, hogy nincs ott semmi, ég a lámpa és akkor elhallgatok, de van bennem valami nyomasztó érzés, csak nem tudom, mitől.Valamikor hajnal 4 óra felé megnyugszok és utána már tudok aludni.

De láttam már szellemjelenségeket is, ebben a lakásban.Volt, hogy festmény repült le a falról, máskor a TV repült le az asztalról, holott addig stabilan az asztal közepén állt (ez egy nagyobb veszekedés alkalmával történt).

Sajnos hamarosan hosszú időre teljesen egyedül maradok itthon és már előre rettegek.Teljesen depresszióba estem, létezhet valami módszer, amivel addig megszüntethetném ezeket az ijesztő eseményeket?Sajnos valaha idéztünk itt szellemet, de már évek óta nem csinálom!Azóta hívő lettem és nem foglalkozom spiritiszta dolgokkal.De a lakás légköre nem lett jobb.

Régebben az is előfordult, hogy a gyermekkoromban látott "démon" lény álmomban el akarta érni hogy elhiggyem, értelmetlen az életem, ezután minden ok nélkül rendkívül depressziós hangulatba kerültem (öngyilkosságba akart kergetni, az a meglátásom).De végülis sok fontos tennivaló közbejött hirtelen, ennek köszönhetően a negatív gondolatok valahogy háttérbe szorultak és rendbe jött minden.

Amúgy egészséges életmódot folytató fiatal nő vagyok, úgyhogy drogok meg elmebaj kiestek a racionális magyarázatok köréből.

Gondoltam arra, hogy hívok valakit, nézze meg, mi lehet "rajtam" vagy a házban, ami zaklat, de nem ismerek személyesen ilyet, viszont nem szeretnék szélhámosnak pénzt kidobni.Tanácstalan vagyok.Azért is félek, mert rendszerint akkor történik valami veszélyes dolog itthon, mikor tök egyedül vagyok!Kialvatlanul járok dolgozni, mert nem merek csendben, sötétben aludni ezek miatt éjszaka.

2016. júl. 12. 20:04
 1/5 A kérdező kommentje:

Szokott itt más rémisztő dolog is történni velem, amit nagyon utálok.Néha arra ébredek, hogy valami artikulátlan hangokat adok ki,valami morgás féle, mintha ijesztgetni akarnék így valakit/valamit.Ez ilyenkor olyasmi érzés, mintha megszállna valami, amitől rettegek.Aztán persze megijedek attól, amit tettem, borzasztó ijesztő dolog

ez.Ez jelenthet valamit? Nem akarok ilyeneket tapasztalni.Álmos vagyok most is, de rettegek az éjszakától, hogy mi lesz megint.Sajnos ha van velem valaki, akkor is történnek hasonló dolgok, csak olyankor némi nyugalmat mégis ad, hogy van, aki esetleg megvéd.De most majd teljesen kiszolgáltatott leszek , ha egyedül fogok lakni és félek hogy jobban elfajulnak a dolgok majd.

2016. júl. 12. 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Mással is történnek ilyenek. De az a helyzet, hogy sokan nem fognak hinni neked, vagy ráfogják hogy menj orvoshoz...addig szkeptikusak amíg ők is tapasztalnak valami hasonlót.

Több módszert is kipróbálhatsz hogy megvédd magad:

Ha teheted, fogadj be egy kutyát /macskát. Az állatok megérzik a negatív entitásokat.

Ásványboltban kérj tanácsot, milyen ásvány tudna védelmet nyújtani neked. Nyugi, nem drágák, és ennyit megtehetsz a saját nyugalmad érdekében.

Ha van olyan ismerősöd, akivel nagyon jóban vagy, megkérheted, hogy költözzön hozzád egy darabig.

Beszerezhetsz egy kamerát is (éjjellátó, vagy bármilyen), hátha feltűnik rajta valami.

A neten is találhatsz tippeket, amikkel távol lehet tartani a "zaklatókat".

Ha semmi sem megy, próbálj meg kapcsolatba lépni vele, beszélj hozzá, kérdezd meg mit akar tőled.

Velem egyébként még nem fordult elő ilyesmi, de hallottam már bizarr esetekről. Ha szeretnéd, írj nekem és segítek módszereket keresni, hátha valami beválik.

2016. júl. 12. 20:44
 3/5 anonim ***** válasza:

Magyarorszàgon egy nagy kertes hàzban laktam, 8évig kb, féltem bemenni a szobàmba, féltem aludni, féltem felkelni. Nem részletezem tovàbb most. Nekem az àsvànyok nem segitettek. Az àllat se (még ha érzékelte is öket, akkor sem tudtam vele mit csinàlni...), bàr mondjuk nyugodtabb voltam amikor mellettem feküdt az àgyon. Szüleim nem észlelték, öcsém se, aki pedig joval fiatalabb nàlam. Elköltöztünk ( bàr nem emiatt ) azota nincsenek ilyen problémàim. Viszont ha belépek abba a hàzba ( nappal is ), abba a szobàba, érzem hogy ott vannak.

Megoldàst nem tudok rà irni, megnyugtatni se tudlak, magamat se tudtam, sött még lenyugodni se hagytak.

(Egy lehetséges spirituàlis megoldàst talàn talàltam, amit még nem csinàltam/tanultam meg, de talàn az lenyugtathatja öket. Kell idö a megtanulàsàhoz.) Mellesleg ez csak az én feltévésem, de ha ugy érzed mintha "megszàllnànak" akkor erösitsd meg az auràdat, talàn az segiteni fog. Privàtban leirhatom a menetét.

2016. júl. 12. 21:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Leírhatod privátban azt a technikát ! :)

2016. júl. 12. 22:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Egyébként lehetnek ártalmasak ezek a jelenségek /entitások fizikailag is? Tehát tehetnek kárt az emberben?
2016. júl. 12. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!