Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Miért álmodok vele? Már...

Miért álmodok vele? Már elegem van.

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon fontos ember az életemben akit imádtam de vége lett a kapcsolatnak hosszú történet..

Már jobban vagyok, kezdek túljutni, nem gondolkodok már rajta, bár sokszor eszembe jut még mindig , vagy sírok, és nagyon hiányzik..viszont folyamatosan minden éjjel róla álmodok, az a ritka ha nem róla...és elegem van, miért nem engedi a tudatalattim,hogy túllépjek?

2014. jún. 24. 21:13
 1/4 anonim válasza:
mert még mindig szereted. egyébként mindig azzal álmodsz akire elalvás közbe gondoltál,vagyis amikor félálomban voltál.
2014. jún. 24. 21:57
 2/4 anonim válasza:
Haj, velem is ez van, csak nem ilyen gyakran álmodok vele. Szerintem azért van mert még mindig nem zártad le vele a kapcsolatod, valahogy lehet hogy beszélned kéne vele vagy ilyesmi. Meg persze az előttem válaszolónak is igaza van, tényleg azzal szoktunk álmodni akire elalvás előtt gondolunk. Ez egy nagyon jó példa arra, hogy befolyásold az álmaid, bár nem mindig sikeresen. Ha elalvás előtt képzelsz magadnak egy történetet, azt az álmodban folytatod. Nem tudom fiú vagy-e vagy lány és hogy jó vagy rossz álmaid vannak-e azzal a személlyel, de ha idegesít tényleg csak azt tudom javasolni, amit fennt írtam. Azért sok sikert!
2014. jún. 25. 00:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Írtam privátot
2014. jún. 25. 04:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Ááá kizárt,hogy beszéljek vele, annyit bántott már ,hogy nem bírnék ki többet:)

Lezártam vele,köszönöm elég volt... most már vagy 2 napja nem álmodtam vele, meg már nem is gondolok rá.:)

Köszönöm a válaszokat, hasznosak voltak.:)

2014. jún. 26. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!