Minden éjszaka álmodok, már elegem van az álmaimból. Más is van így ezzel?
Ez természetes a terhsség alatt, felszínesebb az alvás is, pláne a vége felé, úgyhogy készülj, jobb nem lesz, inkább rosszabb.Én is álmodom sokat, van hogy a babával, rosszat, vagy bolondságot.Hol kis babát szülök és a fiókba rakom, hol meg hatalmas babát.Van hogy sírok álmomban mert rossz történik vele, na ez a legrosszabb, olyan rossz érzéssel kelek.
Azt mondják így dolgozzuk fel a babával kapcsolatos sok-sok aggodalmat, érzést, stb..
Szóval ez már így marad.Nekem ráadásul a 26 .hétttől kb. az alvás is nehezebb, rsszul alszom,pláne a melegben.
36 hetes km.
Szia!
Én is látok álmokat, főleg azokkal kapcsolatban, amik éppen foglalkoztatnak: a férjemre rámászik egy csaj (ez mondjuk vicces volt), kimenjünk - ne menjünk a szigetre egy napra, illetve egy bizonyos koncertre, megszületik a baba és én nem fogom bírni a strapát, stb. Majd csak elmúlik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!