Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Minden éjszaka álmodok, már...

Minden éjszaka álmodok, már elegem van az álmaimból. Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Pont, mióta pozitívat teszteltem (már több mint 20 hete) minden egyes éjszaka álmodom valami irtó hülyeséget. Vagyis biztos minidg álmodunk, de most minden álmomra tisztán emlékszem. Az még jobbik eset, mikor valami lehetetlen hülyeség, de valamikor olyan rosszakat is álmodom, hogy a páromnak nem vagyok elég jó, vagy megszületett és meghalt a kisbabám stb. Ilyenkor sírva ébredek. A kapcsolatunkkal semmi gond nincs egyébként. Mostmár sosem fogom tudni normálisan átaludni az éjszakát? (álmok nélkül) Minig is jóalvó voltam. Más is van így ezzel?
2009. aug. 6. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez természetes a terhsség alatt, felszínesebb az alvás is, pláne a vége felé, úgyhogy készülj, jobb nem lesz, inkább rosszabb.Én is álmodom sokat, van hogy a babával, rosszat, vagy bolondságot.Hol kis babát szülök és a fiókba rakom, hol meg hatalmas babát.Van hogy sírok álmomban mert rossz történik vele, na ez a legrosszabb, olyan rossz érzéssel kelek.

Azt mondják így dolgozzuk fel a babával kapcsolatos sok-sok aggodalmat, érzést, stb..

Szóval ez már így marad.Nekem ráadásul a 26 .hétttől kb. az alvás is nehezebb, rsszul alszom,pláne a melegben.

36 hetes km.

2009. aug. 6. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:
nemtudom,én eleinte mindig azt álmodtam,hogy megjön a menzim,de ezt csak az első hetekben,gondolom féltem az elvesztéstöl.de most valahogy semmit nem álmodom,főleg nem a babával kapcsolatban.20 hetes kismama
2009. aug. 6. 09:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia én is sokat álmosom és nagy badarságokat,szerintem ez normális terhesség alatt!Volt .hogy azt álmodtam megszületett a gyerekünk olyan szép volt meg minden és még egyszer ránézetm és macska lett belőle!Meg azt is álmodtam ,hogy néger gyerekünk született,pedig a családban mindenki igen fehérbőrű!Álmodtam sokat ,hogy fiunk lesz és lány nevet adok neki stb......szóval vannak ilyenek!Ja és visszatérő álmom,hogy megcsal a férjem akkor én is könnyes szemmel ébredek!!Érdekes ,hogy a férjem sosem emlélkszik rá mit álmodott pedig ő még beszél is álmában meg néha karatézik :-)!!Szerintem elmúlik egyszer és ha álmodsz te tudatában vagy annak ,hogy ez nem valóság!!!!Kitartás 23 hetes kismami
2009. aug. 6. 10:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is látok álmokat, főleg azokkal kapcsolatban, amik éppen foglalkoztatnak: a férjemre rámászik egy csaj (ez mondjuk vicces volt), kimenjünk - ne menjünk a szigetre egy napra, illetve egy bizonyos koncertre, megszületik a baba és én nem fogom bírni a strapát, stb. Majd csak elmúlik :)

2009. aug. 6. 11:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megnyugodtam, hogy nem csak én vagyok így ezzel.. huhhh... Úgy látszik ez a babavárás egyik kellemetlen velejárója. De ez legyen a legnagyobb "gondunk" nem igaz? :o) Nektek is kitartást a képtelen álmokhoz és boldog babavárást!
2009. aug. 6. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!