Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Különöseket álmodok, mi lehet...

Dave23 kérdése:

Különöseket álmodok, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Üdv. Egy fiatal 18 éves fiú vagyok,és folyamat olyanokat álmodok,hogy luxus házakban vagyok mindig mással (hol családdal,hol barátokkal,hol szerelmemmel) és az ablakok le vannak húzva,bent lámpa fény van,de nem túl erős,kint sötét,és nem akarok kimenni.. Ez micsoda? Kérem segítsenek.. Egyszer volt,hogy kimentem a házból de akkor is kocsival.. És mindig futok vissza be a házba.. Kezdek félni :(
2014. jún. 23. 22:36
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem kkell félned. Ez csak annyit jelent, hogy nem szívesen hagynád ott a megszokott környezetedet, félsz az iseretlentől. Az, hogy kocsival mész ki az is azt jelenti, hogy ugyanakkor szeretnéd a magad kezébe venni életed irányítását, de valami védettséget szeretnél Az, hogy luxusházban vagy, azt jelenti, hogy megvan mindened, amire szükséged van. A sötétség és a bent lévő félhomály pedig azt, hogy még sok minden van, amit nem ismersz, de nemcsak az ismerőseid körén kívül, hanem olyasmik is, amiket ismerőseidről sem tudsz.
2014. jún. 24. 10:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2014. jún. 25. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!