Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Honnan lehet tudni hogy ha...

Honnan lehet tudni hogy ha valakin rontás van?

Figyelt kérdés
lehet csak én mesélem be magamnak és hülye vagyok de akikkel eddig voltam pasik majdnem mindet lecsukták vagy lefogják nem sokára? vagy lehet hogy kicsuszott a számon hogy jó lenne ha oda kerülnének mer átvertek ? és bejött amit kimondtam? de nem gondoltam komolyan
2016. júl. 8. 03:20
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Legbiztosabb módja, ha elmész "látó"-hoz, fizetsz neki és megállapítja, hogy tényleg rontás van rajtad.

Ha újra fizetsz, le is veszi és te megnyugszol, rontás sem lesz rajtad és kevesebb pénzre lesz gondod.

.

"akikkel eddig voltam pasik majdnem mindet lecsukták vagy lefogják nem sokára"

Ez nem rontás, hanem annak oka, hogy nem megfelelő társaságban forogsz!

Ha rossz társaságot választasz magadnak, nem más teszi rád a rontást, hanem te rontod magad.

2016. júl. 8. 08:09
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet,hogy csak rántás van rajtad.
2016. júl. 8. 09:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezt komolyan kérdezed? Nézd meg amit írtál. Rossz emberekkel kezdesz, akik végül eljutnak oda ahova valóak. Addig meg neked rossz mert átvernek. Keress magadnak tisztességes embert...
2016. júl. 8. 18:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy komolyan veszi az ezós hülyeségeket.
2016. júl. 8. 19:18
 5/5 A kérdező kommentje:
akkor csak én vonzódom az idiótákhoz :)
2016. júl. 9. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!