Szerintetek ez átok/rontás volt, megérzés (jóslás, jövőbelátás), vagy a racionalitás drasztikus megélése?
Nem régen egy személytől olyan adatokat kaptam, melyek elméletileg néhány dolog megkönnyítését akarták volna szolgálni. (bocsi, hogy ilyen semmitmondóan fogalmazok).
Azóta amióta kaptam és dolgozni akartam volna vele (még amikor kedvem is lett hozzá), olyan mély depresszióba estem, meg ideges lettem, meg minden bajom lett, hogy csak na.
Ma összeszedtem magam és sokkal jobb adatokat szereztem teljesen önerőből. És kezdem magam jobban érezni is...
De komolyan, még amikor nem értelmeztem, amit kaptam is úgy éreztem, hogy teljesen kikészít.
Egyébként sem vagyok a toppon, de amikor ránéztem az nagyon rosszul esett. Most hogy megvan az enyém, tökre elmúlt.
Anyway... Sose hagyd negatívok legyenek benned. Tudatosan is kizárhatod ezeket.
Adat és agy kapcsolatnál nincs átok.
Megérzés, jövőbelátás same, ez egy teljesen más jellegü dolog.
Egyértelmü sztem válasz, de ha már drasztikusan éled meg, minek pusztítani magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!