Hogyan tehetnék szert természetfeletti képességekre?
Leírom lépésenként.
-találj sok befolyásolható, buta embert
-hitesd el velük, hogy jós vagy
-innentől kezdve jós vagy, és tudsz gondolatot olvasni, rontást leszedni
Oké leírom, de üzenem mindenkinek különösen a modiknak hogy ez nem trollkodás, ez a hivatalos tudományos álláspont volt a 30' és 40'-es években Németországában !
A Harmadik Birodalomban abban hittek hogy Atlantisz a pusztulása utána nem teljesen pusztult el hanem az árja földönkívüli túlélők egy része túlélte és Európában telepedett le . Ezután elkeveredett az ott élő primitív emberrel, így született meg a fehér rassz . Ezeknek az árja idegeneknek voltak bizonyos különleges képességei és a vril irányítására való hajlamuk . Így voltak képesek telekinézisre, jóslásra, gondolatátvitelre valamit különösen fejlett 6. érzékük volt . Bizonyos emberekben megmaradtak ezek a gének, így képes különös dolgokra . A Harmadik Birodalomban a Vér Vallásának pont ez volt a lényege, hogy kiszűrjék a különleges képességekkel rendelkező embereket és úgymond összehozzák őket, mert ők úgy hitték hogy ezeknek az embereknek az utódai vagy még azoknak az utódai természetfeletti képességekkel fognak rendelkezni .
Sajnos ezzel születni kell talán a következõ vagy az azutáni életedben az leszel.
De van ennek egy különleges módja, ha radioaktív sugárzás ér lehetsz még különleges is sőt még szuperhõs is, csak soha ne feled:
"A nagy erő nagy felelősséggel jár!"
A hajdani nagyapám mindig ezt hajtogatta nekem Isten nyugosztalja.
Pitör
Énszerintem, ez csak úgy jön.Nekem is így volt.
képzeld, én látom a jövőt.
Így történt.Írtam, egy közel 30-35 oldalas, vámpíros regényt, ami egy lányról szólt, aki látta a jövőt.Anya ezt megtudta egyből megégette.Én megkaptam tőle.
Szerintem, ez az összesnél így van.Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!