Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek eljöhet a zombi...

Szerintetek eljöhet a zombi apokalipszis?

Figyelt kérdés
Természetesen nyilván nincsenek se efajta virus de ugy gondolom a 21.században és a mai technikával szerintem elö tudnának állitani ilyen virust de azért nem teszik mert tudják mien hatása lenne és amugy sincs ojan ellenség aki ellen be kéne ijet vetni..sok zombis filmet nézek viszont a kérdésnek semmi köze ahhoz hogy félnék vagy nagy a fantáziám csak érdekelne hogy csak én gondolom ezt igy vagy más is... remélhetöleg értelmes és komoly válaszokat irjatok.köszi...
2016. júl. 1. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Persze...már látom is ahogy a sok nekrofíl állat a zombi csajokat hajkurássza.
2016. júl. 3. 01:47
 12/14 anonim válasza:
2016. júl. 3. 10:21
 13/14 anonim ***** válasza:
Talán egyszer létrejön egy olyan vírus vagy baktérium, amely mondjuk az influenzához hasonlóan könnyen terjed, és olyan agresszívvá tesz, mint a farkast a veszettség. De halottat egyik ilyen kártevő se fog mozgásra bírni, hiszen élő gazdatestet követelnek meg.
2016. júl. 3. 18:57
 14/14 anonim válasza:
Szerintem bekövetkezhet, de biztosan nem most, nem ebben a korban, hanem minimum egy 1-2 évszázad múlva. Ha kiürülnek a természeti erőforrások, és az anyatermészet ellenünk fordul majd, akkor lehet, hogy megjelennek olyan betegségek, amik zombiszerűvé teszik az embert. Nem épp egy walking dead, de a világ egyszer tuti káosz lesz. Még jó, hogy nem a mi korunkban:)
2016. júl. 4. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!