Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek eljöhet a zombi...

Szerintetek eljöhet a zombi apokalipszis?

Figyelt kérdés
Természetesen nyilván nincsenek se efajta virus de ugy gondolom a 21.században és a mai technikával szerintem elö tudnának állitani ilyen virust de azért nem teszik mert tudják mien hatása lenne és amugy sincs ojan ellenség aki ellen be kéne ijet vetni..sok zombis filmet nézek viszont a kérdésnek semmi köze ahhoz hogy félnék vagy nagy a fantáziám csak érdekelne hogy csak én gondolom ezt igy vagy más is... remélhetöleg értelmes és komoly válaszokat irjatok.köszi...
2016. júl. 1. 22:14
1 2
 1/14 anonim válasza:
90%
Szegény Bartos möster tervei nagyot borulnának.
2016. júl. 1. 22:19
 2/14 anonim ***** válasza:
66%

Nem lesz zombi apokalipszis. Egyszerűen biológiai képtelenség.

Akár vírus, akár bármi más próbálna mozgásra bírni egy halott testet, ha nem működik a szíve, légzése, emésztése, stb, ha nincs ami energiát biztosítson a testnek, az nem tud mozogni. Ha nincs vér és azon belüli tápanyagáramlás, nem alakul ki éhségérzet, nem készteti semmi a vadászatra.

2016. júl. 1. 22:27
 3/14 Inessential ***** válasza:
76%

Te is valamiféle zombi lehetsz az írásod alapján.

vírusok*

elő*

milyen*

olyan*

ilyet*

2016. júl. 1. 22:27
 4/14 anonim ***** válasza:
55%
Miért, szerinted kik választották meg Orbánt?
2016. júl. 1. 23:03
 5/14 anonim válasza:
96%

Saját véleményem szerint, ha nem is olyan vadul mint a filmekben de nem kizárható egy parazita vírus vagy kártevő felszaporodása.

A parazita vagy vírus, rövid, vagy hosszú távon élősködik, legyengíti vagy megöli a gazdaszervezetet. Ez a faj adottságaitól függ.

A növény és állatvilágban számtalan példa van arra, hogy egy parazita gomba spórái, vagy egy vírus tömegesen fertőz meg egy magasabb rendű szervezet idegrendszerét. ÉS ez nem csak azt jelenti mint például a fürkészdarazsaknál, hogy a darázs lárvák még az élő gazdaállatban kelnek ki és belülről falják fel.

Bizonyos gombák spórái, és egyes vírus- és baktériumtörzsek

kifejezetten az idegrendszer és azon belül is az ösztönös viselkedés felett veszi át az irányítást.

Ezek a parazita jelenségek akkor a leggyakoribbak amikor egy adott faj egyedszáma túlságosan megnő.

Bízzunk benne hogy az orvostudomány lépést tud majd minden hasonló járvánnyal.

2016. júl. 2. 01:17
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Nincs, nincs olyan vírus és nem is lesz, ami egy halottat fel tud támasztani és valamiféle zombit csinál belőle. Még, ha kifejlesztenének egy vírust, ami az agyat támadja és az ember érthetetlen módon visszafejlődne valami agresszív vadállattá még akkor sem lenne lételeme az emberhús és egy mellkas lövés végezne vele. A vírussal szembeni harc nem egy zombi apokalipszis lenne, hanem egy mészárlás, a fertőzötteknek esélye se lenne, ha esetleg menthetetlenek lennének és nem lenne rá gyógyszer.
2016. júl. 2. 09:31
 7/14 Blade Bone ***** válasza:
#5-sel egyetértek. Ilyen formában szerintem is lehetséges lenne. Egyébként meg biztosan van ilyen vírus. Egyes patikában megvásárolható gyógyszerek közt is van sok, aminek mellékhatása agressziót, ingerlékenységet, enyhébb elmezavart vált ki az emberből.
2016. júl. 2. 11:00
 8/14 bolcs vagyok válasza:
De meg mindig ott van a veszetseg es annak vannak olyan tunetei amik agressziot es mas primitiv viselkedest valt ki es az egyik jellemzoje hogy lassan leepul az agy mellesleg a veszetseg embereken is kimutathato ezt mondjuk valoszinubb nek tartom mint egy parazitat es ez is harapas es nyal utjan terjed bar elo-holtat nem csinal az emberbol de elegge veszelyesbek hangzik :D
2016. júl. 2. 13:27
 9/14 anonim válasza:
2016. júl. 2. 17:14
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat bár néhányan irjátok hogy a halott testet nem lehet fel támasztani stb. igen ezt énis tudom de én nem pont arra céloztam hogy fel támassza hanem egy élö ember természetét viselkedését és jozan eszét elveszi vagy változtatja meg
2016. júl. 2. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!