Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tennél ha hirtelen beköszö...

Batarán zoltán kérdése:

Mit tennél ha hirtelen beköszöntene egy zombi apokalipszis? Pl. hol és kivel keresnél menedéket?

Figyelt kérdés
Az lene a legjob ha tényleg zombik lenének a emberek az király lene az lene a leg szeb álmom

2014. márc. 29. 22:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem szívás lenne. Amúgy amilyen szerencsétlen vagyok, valószínű, hogy első körös zombi lennék.
2014. márc. 29. 22:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem bújnék sehova, hisz az biztos halál inkább folyamatosan menetbe lennénk
2014. márc. 29. 22:46
 3/13 anonim ***** válasza:

Mindenképp egyedül lennék, nem kellenek társak, mert mindig akkor van baj, mikor a társ az őrségben elalszik vagy nem zárja be rendesen az ajtót.

"Magas" helyre mennék, pl padlás, ahova csak 1 létra vezet fel és máshogy nem lehet feljutni.

Kaja és víz szerzése lenne a legnagyobb probléma. Egy darabig lehetne portyázni, de az veszélyes.

Állandóan mozgásban lennék, próbálnék csöndben, észrevétlenül mozogni, elkerülve a nagyvárosokat, és utakat.

De az is lehet, hogy az első éjszaka szétharapnának és akkor telibe lesz@rnm az egészet.

2014. márc. 29. 22:51
 4/13 anonim ***** válasza:

Felvenném a kedvenc bakancsomat, amiből ki lehet gyalogolni a világból. Fognék egy nagy táskát, és a nagy káoszban (mert ugye kitört a káosz?) bemennék egy boltba élelmiszerért, gyógyszertárba gyógyszerekért, aztán meg pl a rendőrségre vagy valahova fegyverért.

Aztán ha még addigra nem lettem én is zombi, akkor egy nehezen megközelíthető helyet keresnék a kutyámmal. Ott megvárnám, míg elcsendesül minden, aztán elindulnék a tenger felé. A Terrorbolygó óta köztudott, hogy az az egyik legjobb hely, mert a tenger felől védett vagy. És legalább addig lehet napozni :)

2014. márc. 29. 22:57
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Bebújnánk a csókosokkal az atombunkerbe, minden nemzetből akik fontosak; aztán hadd szóljon! ;) Pillanat alatt vége lenne :D Jacuzzi meg van a föld alatt is
2014. márc. 29. 23:27
 6/13 anonim válasza:

én felszerelkeznék kardokkal és páncéllal és szembeszálnék az emberiség sorsáért.

egy zombi két zombi feje lerepűl

5zombi 7 zombi feje lerepűl

10zombi 20 zombi feje lerepűl

és még van ooo pár millio

2014. márc. 29. 23:47
 7/13 anonim ***** válasza:
Simán megerősített házban, ahogy megjelennének a zombik már szerezném is be a tartós kaját és építeném a fedezéket, esetleg ha van idő pár fegyvert :D
2014. márc. 30. 03:01
 8/13 Firedoom ***** válasza:
Osszepakolnak, a legfontosabbakat vinnem: az ijamat vadaszatra, tartos, stabil ruhat, elelmet, egy nagy kardot, kotszert, es vagy eszakra mennek a hegyekbe, vagy elfoglalnak egy nagyobb boltot es addig ott lennek amig van kaja, esetleg hajo es lakatlan sziget.
2014. márc. 30. 07:58
 9/13 A kérdező kommentje:
Az igen aszt hitem seki nem fog irni
2014. márc. 30. 16:42
 10/13 anonim válasza:
2014. ápr. 4. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!