Mit tennél ha hirtelen beköszöntene egy zombi apokalipszis? Pl. hol és kivel keresnél menedéket?
Mindenképp egyedül lennék, nem kellenek társak, mert mindig akkor van baj, mikor a társ az őrségben elalszik vagy nem zárja be rendesen az ajtót.
"Magas" helyre mennék, pl padlás, ahova csak 1 létra vezet fel és máshogy nem lehet feljutni.
Kaja és víz szerzése lenne a legnagyobb probléma. Egy darabig lehetne portyázni, de az veszélyes.
Állandóan mozgásban lennék, próbálnék csöndben, észrevétlenül mozogni, elkerülve a nagyvárosokat, és utakat.
De az is lehet, hogy az első éjszaka szétharapnának és akkor telibe lesz@rnm az egészet.
Felvenném a kedvenc bakancsomat, amiből ki lehet gyalogolni a világból. Fognék egy nagy táskát, és a nagy káoszban (mert ugye kitört a káosz?) bemennék egy boltba élelmiszerért, gyógyszertárba gyógyszerekért, aztán meg pl a rendőrségre vagy valahova fegyverért.
Aztán ha még addigra nem lettem én is zombi, akkor egy nehezen megközelíthető helyet keresnék a kutyámmal. Ott megvárnám, míg elcsendesül minden, aztán elindulnék a tenger felé. A Terrorbolygó óta köztudott, hogy az az egyik legjobb hely, mert a tenger felől védett vagy. És legalább addig lehet napozni :)
én felszerelkeznék kardokkal és páncéllal és szembeszálnék az emberiség sorsáért.
egy zombi két zombi feje lerepűl
5zombi 7 zombi feje lerepűl
10zombi 20 zombi feje lerepűl
és még van ooo pár millio
Halgass Simonra;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!