Ha zombi apokalipszis közeledne, és te tudnál róla, mit tennél ha 2 napod lenne mire el érné a környezetedet?
A megtakarításaimat felhasználva beszereznék illegálisan pár lőfegyvert (a józsefvárosiról XD). Ütő, szúró, vágófegyvereket is. Íjpuskát, stb.
Beszereznék egy kisebb csapatnak (4-6-8 ember) kb. fél évre elegendő ételt (vagy amennyire telne). Első sorban sokáig eltartható bab és hal és más egyéb konzerveket, vitaminokat, palackozott vizeket. Könyveket vennék olyan általános témákban, mint a túlélés a természetben, növénytermesztés az alapoktól, vadászat a természetben és úgy általában olyan hasznos praktikákat tartalmazókat, amik segítenek abban, hogyha a zombik nem esznek meg minket, akkor utána mi se haljunk éhen magunktól és segítse a túlélésünket a zombik korában.
Gyorsan bérelnék egy kis faluban (vagy megnézném mit lehet bérelni és bevennénk oda magunkat) egy házat, ami relatíve jól védhető és minél távolabb esik a sűrűn lakott területektől, akár csak párezres városoktól is.
Akiket meg tudok győzni, hogy jöjjenek velem pár napra (akár kirándulásnak álcázva, akár elmondva az igazat), azok velem jönnének. Aki nem akar, azt szomorúan, de hátrahagyom. A csapatot lehetőleg úgy válogatom össze az ismerősökből, hogy a legéletképesebb emberek kerüljenek bele (nem 50 embert akarok magammal vinni, hanem néhányat, akikkel a legjobb az esély a túlélésre). Tehát például egy idegenlégiós veterán és a számítógépes játék kocka közül az előbbi jönne.
Magyarországon sokat gondolkoztam a zombi apokalipszisen. Ugye szinte nincsenek lőfegyverek (ez nem Szlovákia, Ausztria, USA, Csehország), szóval a túlélőknek sem lenne túl sok lőfegyvere, lőszere. És sok lenne a cigány és a nyugdíjas zombi. :D
én készitenék játék zombikat amik azt énekelik hogy
This is a fucking apocalyps.
És engem nem bántanának .
És tölem rendelnének sok müanyag énaklő zombit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!