2012-ben világvége lesz?
Kétszer írtam azt, hogy "lol". Már elmondtam, hogy a nevetésre írtam. Ha nem értenéd: a HAHAHAHA helyére írtam a lol-t. Napok óta írogatok? Tegnapelőtt írtad ki a kérdést. Tegnap válaszoltam, meg ma. Napok óta?
Az van, hogy kiírtál egy kérdést aminek rohadtul semmi értelme. Oké. Válaszoltam rá (Ha pl lehülyézlek mikor egy teljesen normális kérdést írsz ki akkor neked van igazad, én vagyok a hibás). Gondolom te alapból azt hitted, hogy majd mindenki nevetni fog rajta, annyira vicces. Én odaírtam, hogy lol (mintha nevetnék rajta) és te most azon vagy fenn akadva. Szóval csak azt mondom, hogy majd akkor játszd itt magad, ha normális dolgot kérdezel és arra írok hülyeséget.
az emberek nem esznek általában reptoidot, még vannak sertések egyébként de vannak olyanok, akik megkóstolták már a reptoidokat, én nem ember vagyok, hanem egy rohadalmas, az Ufo Zabáló
mi rohadalmiak főleg reptoidokkal és poloskoid kitinnel táplálkozunk
"Az van, hogy kiírtál egy kérdést aminek rohadtul semmi értelme."
Miért, e kategóriában melyiknek van?
"Gondolom te alapból azt hitted, hogy majd mindenki nevetni fog rajta, annyira vicces."
Party pooper...
Egyébként nem rád gondoltam kedves Kérdező (a nyeremény egy részének átutalását beszéljük meg), hanem a mérgelődő hozzászólóra.
De értsd meg Őt is, neked könnyű mert még 2012 előtt vagy, de Ő már átélte a Traumát. Az ember várja a Világvégét, várja hogy átélje és utána senkinek se tudjon már róla beszélni és akkor... és akkor gond nélkül túléli az egész emberiség.
Ezt NEM lehet vállat vonva elviselni, ERRE semmi nem készíti fel az embert. Mert jön a Világvége és meghalsz, nagy kunszt, nincs probléma. De TÚLÉLNI? Az egész hátralévő életedben kérdezheted hogy hol rontottad el, miért űz a sors gonosz tréfát veled. Elvárásaid voltak a jövővel kapcsolatban (még ha véglegesek is), erre a világ kinevet és minden megy tovább, MINTHA mi sem történt volna. Ez maga az lelki apokalipszis...
Con Troll, ha nyerek a lottón átfogom utalni a részed, emiatt ne aggódj. Amúgy meg nagy szükségem volna rá, mert úszom az adósságban. Persze azt is megértem, hogy egyesek milyen lelkiterrorban élnek, mert náluk nem volt világvége és bizonyos okokból nem készültek fel a jövőre hasztalan és értelmetlen életmódot folytatnak.
#58 Komolyan nem tudom mit tehetnék én az invázió ellen. Talán annyit tehetek, hogy 2005-ben figyelmeztetek mindenkit, akit csak tudok.
Nemtom mi bajotok, én elszórakoztam. Értékelem a kérdező humorát!
igen is volt világvége! Csak úgy tudod túlélni, ha követed a példámat: idézd meg Bill-t és köss vele alkut arról, hogy a segédje leszel, ha megvéd.
A valóság, csak illúzió, a világegyetem hologramm! Vegyél aranyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!