2012-ben világvége lesz?
Figyelt kérdés
Sokat olvastam, hogy a maják megjósolták, hogy 2012-ben december valahányadikán világvége lesz. Most nem tudom eldönteni, hogy higgyek vagy ne higgyek benne, mert mert már sokszor megjósolták, de nem vált valóra. Hamarosan 2012 lesz és egy kis félelem azért bennem van.2016. jún. 5. 17:31
31/61 anonim válasza:
most fognak jönni a reptoidok majd de én megzabálom az összeset!jó... az összeset nem fogom tudni de egyet biztosan!
33/61 A kérdező kommentje:
A jövőben az emberek áttértek a reptoid fogyasztásra? Mi van már, kihaltak a sertések?
2016. jún. 5. 22:03
34/61 anonim válasza:
35/61 A kérdező kommentje:
#34 Nálunk 2005-ben még nem vetítik a filmet, még messze van.
2016. jún. 5. 23:08
36/61 anonim válasza:
Valaki ennyire tudja únni magát, hogy teszi a síkhülyét. Bár okosnak biztos nem nevezhetlek.
37/61 Molino válasza:
Észak-Koreában még csak 104-et írnak. Ha úgy nézzük akkor valóban lehet világvége 2012-ben
38/61 anonim válasza:
ahogy nézegettem ezt a témakört, megláttam, hogy van egy kérdés a 2012- es világvégéről, azt hittem olyan kihalt itt minden, hogy 2012 óta nem érkezett kérdés, de látom hogy valaki vicces kedvében van, mindenesetre jót nevettem
40/61 A kérdező kommentje:
#37 Én Magyarországon élek 2005-ben illegális bevándorlóként.
#38 Legalább ott 2016-ban vannak még, akiknek maradt még némi humorérzéke. De ahogy látom mások ezzel szemben bicsával jöttek a világra.
2016. jún. 6. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!