2012-ben világvége lesz?
Várjunk csak egy kicsit... Gyakori csak 2006 óta van. Honnan tudsz te erről az oldalról egyáltalán?
Amúgy meg nézz csak ki az ablakon és megláthatod, hogy sajnos nincsenek repülő autók.
Hagyd a fenébe a hülye kérdéseket és válaszokat Kérdező! Nem hiszem el hogy mindenki ilyen lüke!
A 2005.06.18 heti lottószámok a következőek:
18 35 56 88 90
Direkt egy héttel későbbit adtam meg hogy biztosan legyen időd elolvasni és feladni. A 2005.06.25-én volt ötös, ha ezt megjátszod, akkor egy héttel előtte fogják kihúzni a Te számaidat!
Muszlimnak születtél, vagy csak felvett vallásod?
A muszlim időszámítás szerinti 2012-ben lehet világvége, de te ne izgulj miatta, nem éled meg!
Na végre milliomos leszek. Kösz mindent Con Troll, majd küldök neked valami alamizsnát, ha élek addig, mert meg ott van 2012- es világvége és nem tudom, hogy a múltból jövőbe írok vagy egy párhuzamos idősíkból.
#29 Nem vagyok Muszlim, de lehet, hogy az egyik ősöm az volt. Van egy vallásom, de az Jedizmus. És köszi a bizonytalan szavakat, ami a jövőmet illeti, majd küldök neked egy csokor csalánteát, hogy dörzsöld az arcodba és a hónaljadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!