Miért gondolok annyit a démonokra?
Egy éve már megtörtént pont ugyanez. Nem tudom őket kitörölni a fejemből, néha még örülök is ennek, mert úgy érzem megvédenek, de legbelül tudom, hogy ez nagyon nincs így rendjén.
Lehet azért is van így, mert megkedveltem valakit, aki járatos ebben a témában, azonban pont emiatt engedtem is el őt, mert nagyon más az életünk. Tudom nagyon jól, hogy ez kissé bizarr, amit most leírtam, de ki kellett írnom magamból.
Mit tegyek, egyetemre járok, lenne mivel foglalkoznom, igaz, mindjárt levizsgázom, viszont ez így elég gáz. Meg hiányzik is az a bizonyos illető az életemből :(
Hogyan kezdődött? És miből gondolod, hogy csak távol szépek. Ezt mire írtad?
Tetszik ez a zene?
Legalább Zeref démonaira gondolsz?
Amúgy lehet magad is démon vagy. Próbáld ki, tudsz-e átokmágiát használni.
Esetleg hívd a Winchestereket, ők lehet tudnának segíteni.
Ahogy mondtam egy éve kezdődött. Először csak filmekkel, ebben semmi kivetnivalót nem éreztem, majd olvasgattam ezt azt és utána megismertem ezt a személyt, akit említettem.
Jó szám. Ilyeneket hallgatsz?:)
Dehogy vagyok démon, inkább angyal, ha már választani kéne. De nyilván a szentlélek nem én vagyok, ez is igaz. Kicsit ellentmondásos tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!