Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért gondolok annyit a...

Miért gondolok annyit a démonokra?

Figyelt kérdés

Egy éve már megtörtént pont ugyanez. Nem tudom őket kitörölni a fejemből, néha még örülök is ennek, mert úgy érzem megvédenek, de legbelül tudom, hogy ez nagyon nincs így rendjén.

Lehet azért is van így, mert megkedveltem valakit, aki járatos ebben a témában, azonban pont emiatt engedtem is el őt, mert nagyon más az életünk. Tudom nagyon jól, hogy ez kissé bizarr, amit most leírtam, de ki kellett írnom magamból.

Mit tegyek, egyetemre járok, lenne mivel foglalkoznom, igaz, mindjárt levizsgázom, viszont ez így elég gáz. Meg hiányzik is az a bizonyos illető az életemből :(

#jólvagyoknagyonjanem
2016. jún. 4. 18:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hogyan kezdődött? És miből gondolod, hogy csak távol szépek. Ezt mire írtad?

Tetszik ez a zene?

https://www.youtube.com/watch?v=fR0NSpvAUFo&t=14m52s

2016. jún. 4. 20:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Legalább Zeref démonaira gondolsz?

Amúgy lehet magad is démon vagy. Próbáld ki, tudsz-e átokmágiát használni.

Esetleg hívd a Winchestereket, ők lehet tudnának segíteni.

2016. jún. 4. 20:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Ahogy mondtam egy éve kezdődött. Először csak filmekkel, ebben semmi kivetnivalót nem éreztem, majd olvasgattam ezt azt és utána megismertem ezt a személyt, akit említettem.

Jó szám. Ilyeneket hallgatsz?:)

Dehogy vagyok démon, inkább angyal, ha már választani kéne. De nyilván a szentlélek nem én vagyok, ez is igaz. Kicsit ellentmondásos tudom.

2016. jún. 4. 20:31
 14/15 anonim ***** válasza:
Az első vagyok :) Úgy látom, hogy választ itt nem kapsz senkitől, mert ehhez a témához itt nem ért senki. Azt viszont látom, hogy te nem vagy szerelmes a fiúba, mert akkor nem menne ez egy éve. Az az igazság, hogy elképzeltél egy ideált magadnak majd jött a fiú és te beleláttad azokat a fiúba csak ugye nincs benne. Ha benne lenne akkor nem érdekelne semmi és vele lennél bármi áron, akármiket is csinál vagy tud. Ez a szerelem. (egyébkét írd már le légyszíves mert elképzelni se tudom milyen szinten mozoghat) És még annyi, hogy a szentlélek benned is megvan. Igazából az vagy te, a szellem csak van lelked meg tested. :)
2016. jún. 4. 20:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Csak tudom már, hogy szerelmes vagyok-e vagy sem?! De köszi, hogy próbálod megfejteni ezt a szép kis fénylelkecskét, aki én lennék. :D
2016. jún. 4. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!