Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért gondolok annyit a...

Miért gondolok annyit a démonokra?

Figyelt kérdés

Egy éve már megtörtént pont ugyanez. Nem tudom őket kitörölni a fejemből, néha még örülök is ennek, mert úgy érzem megvédenek, de legbelül tudom, hogy ez nagyon nincs így rendjén.

Lehet azért is van így, mert megkedveltem valakit, aki járatos ebben a témában, azonban pont emiatt engedtem is el őt, mert nagyon más az életünk. Tudom nagyon jól, hogy ez kissé bizarr, amit most leírtam, de ki kellett írnom magamból.

Mit tegyek, egyetemre járok, lenne mivel foglalkoznom, igaz, mindjárt levizsgázom, viszont ez így elég gáz. Meg hiányzik is az a bizonyos illető az életemből :(

#jólvagyoknagyonjanem
2016. jún. 4. 18:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen névvel ilyen kérdés? :D Mivel ezzel a témával foglalkozol és ez neked még örömöt is okoz, valószínű ezzel van tele az elméd és ezért fogja be ezeket a gondolatokat az agyad. Gondolom vonz minden ami ezzel kapcsolatos azért vagy így a sráccal is.
2016. jún. 4. 19:10
 2/15 anonim ***** válasza:
Miért nincs rendjén?
2016. jún. 4. 19:14
 3/15 A kérdező kommentje:

Na igen, a név is onnan jött.

Egyébként azért baj, mert reménytelenül szerelmes lettem és nem akarom elhinni, hogy egy év alatt semmit sem szűnt ez az érzés.

2016. jún. 4. 19:27
 4/15 anonim ***** válasza:
Egy démonba lettél szerelmes?
2016. jún. 4. 19:30
 5/15 A kérdező kommentje:
Írtam én ilyet?
2016. jún. 4. 19:34
 6/15 anonim ***** válasza:
Akkor miért a démonokra gondolsz és miért nem rá?
2016. jún. 4. 19:35
 7/15 anonim ***** válasza:

Miben volt más az életetek?

Meddig mentetek el a kapcsolatban?

2016. jún. 4. 19:36
 8/15 A kérdező kommentje:

Ó, nagyon az elején voltunk a dolognak, igazából kapcsolatnak nem is tudnám nevezni, mivel "leléptem", mielőtt lehetett volna valami. Annyit tudok, hogy akkor abban az időben ő is kedvelt, de nekem ez kicsit sok volt, meg hátborzongató, hogy valaki ért ezekhez. Szépen meg is ijedtem, sokszor nem tudtam aludni éjszakánként, mert tudtam, hogy valaki van a szobámban. (vagy csak beképzeltem, ez esélyesebb, bár a fene tudja.)

A démonok meg olyanok, mint az oroszlánok, csak távolról szépek, de nagyon érdekesek, emiatt képtelenségnek tartom elfelejteni őket, vagy legalábbis megfelelően kezelni a dolgot.

2016. jún. 4. 19:47
 9/15 anonim ***** válasza:
Láttál démont?
2016. jún. 4. 19:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Lehet érezni a jelenlétüket. Megfognak, megsimítanak stb.
2016. jún. 4. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!