10milliószoros nap van ma? Mi van, ha rosszra gondolok?
ha arra koncentrálj hogy ne gondolj xy dologra. akkor arra fogsz gondolni. lásd: ne gondolj a rózsaszín elefántra effektus :D
mellesleg ha igaz is amit mondtál már rég halott lennék. mert ugye az a 10 milliószorosság elég nagy szorzó.. magam alatt vagyok, mély ponton van az életem és átfut 1-2 dolog az agyamon aminek nem kéne.. ha igaz lenne amit írsz.. nos akkor nem olvasnád a válaszomat :) namaste
Sem tíz, sem százmilliószoros napon nem tapasztaltam még semmi hatást. Se jót, se rosszat. Rengetegszer hallottam már hogy épp most ilyen, vagy olyan nap van, de sosem tértek ki rá, hogy miért is van ez a hatás. Szerintem ez is ilyen babonajellegű divatezós találmány.
Ugyanakkor a pesszimizmus hosszú távon tényleg káros mind testileg, mind szellemileg. Nem a pillanatnyi gondolatok ártanak, amiket nem tudsz megállni, hanem a kitartó, és makacs háttérgondolatok.
Csak akkor teljesül be a 10M napod, ha a TV-jós küldi neked!
Nosza, telefonod elő, pénztárcád kinyitod és kérjed tőle.
.
Ha rosszra gondolsz, 10M-szorosan teljesül be, de csak rád nézve!
Ennyiszer bánod meg, hogy telefonáltál...
> Mi van, ha rosszra gondolok?
Ezt elcseszted, ilyet gondolni a 10 milliószoros napon... mostantól mindig rosszra fogsz gondolni.
Olyan oldalaknak sose hiszek ahol ilyen hirdetések vannak.
citromost nevű felhasználónak:
könnyen elveted a dolgokat: "Olyan oldalaknak sose hiszek ahol..."
Elnézésedet kérem, hogy nem néztem jobban körül, milyen, esetleg neked nem tetsző hirdetések találhatók az oldalon!
Mivel a 10 milliószoros napokról már régebben hallottam, rákerestem, hogy, a kérdezőnek segítsek, és ne kelljen neki google-zni. Ez volt egy olyan hely, amit gyorsan megtaláltam, és el is magyarázza a 10 milliószoros napok jelentését. Máshol is így magyarázzák, ahol esetleg nem található meg az érzékenységedet sértő hirdetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!