Számmisztika jelentése?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok, de őszintén megmondom nem nagyon hiszek benne.
7. hó 7.én születtem, még általános iskolás voltam mikor eltört az udvaron a kezem és műteni kellett 10.hó 10.én ezt tavaly tudtam meg mikor 6.hó 6.án vakbélműtét műtétem volt és anyukám elmesélte, mint "érdekesség". Alig pár napja e hó 5 én úgye május 5. hó :) kivették az epehólyagom mert egy kő elzárta az epe vezetéket és a sebész aki tavaly operált ma megjegyezte, hogy jé tavaly 06.06. idén 05.05 jövőre reméli nem talalkozunk. Nekem ez most fel sem tűnt, mert mint műtét előtt, mint után nagy fájdalmaim voltak (az uht ra majdnem egy hónapot kellett várnom, és be gyulladt).
Kicsit fura, vajon mit jelenthet?
2016. máj. 14. 20:58
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, talán.
2016. máj. 14. 21:07
3/3 anonim válasza:
Ha túl sok a véletlen akkor az nem véletlen!Nincsenek véletlenek.Csak ok okozati összefüggések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!