"Követ" a 22, van ennek jelentése?
Kb 1 éve kezdődött hogy 22:22-kor szinte mindig ránéztem az órára(nem tudatosan!), ennek nem tulajdonítottam akkor még jelentést, talán hogy annak lánynak van valami "köze" hozzá, akibe akkor szerelmes voltam. Kiderült hogy a November 22.-én született, később összejöttünk de már szakítottunk azóta.
Viszont kb másfél-két hónapja minden nap valamilyen 22-es időpontban ránézek az órára. Például játszok és valamiért hátrafordulok, és egy 22-es időpont(mármint a perc) fogad az órán. Volt egy időszak amikor írkáltam telefonban de kb 1 hét után meguntam mert napi 4-5 ilyen alkalom volt, ami nem tudatos.
Remélem érthető hogy mire gondolok az alatt hogy nem tudatosan :) Nem azt mondom hogy természetfeletti, valószínűleg már ráállt az agyam ezekre, mint mikor az ébresztőóra megszólalása előtt felkelünk pár perccel.
Csak arra vagyok kíváncsi, hogy van-e valamilyen "felsőbb" jelentése ezeknek az eseteknek.
22 nevű felhasználó válasza:
Hát én szeretem a 22 számot.
Mert 20-án van a szülinapom.
2-án meg a névnapom.
Szóval 20+2=22
A kedvencem
Nekem a 7-es ilyen. Egyébként a 22 nálam is játszik.
Bakker most vettem észre hogy 17:22 kor küldtem el a választ. :-D Ez kész. :-D
Ez a kérdés meg van átkozva.Kezdek félni amiért azt írtam nincs jelentősége...
Utolsó voltam..
Ma 4x volt velem ilyen..
mentem be konzultációra, a buszon megnézem az órát, 11:22. aztuán hazafelé miközben vártam a buszt 12:22.
Kondizás előtt játszottunk haverommal, mikor végeztünk akkor volt 21:22.. Most értem haza fürödtem, beülök a gép elé és 23:22 fogad..
Na ez a mi a ..? :DDD és ez kb minden nap :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!