Lehet ennek valami jelentése?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm,akivel nem szimplán baráti kapcsolatot érzek és tartok fenn.Szóval,mindketten hiszünk ősi erőkben stb,de a szimbólumokról és jelentésükről nem beszélgettünk még.Csináltattam ajándékba neki egy szimbólumos tárgyat,öszintén láttam,hogy örül,de mégis érdekes érzésem volt.Ez ki is derült,pár napra rá elmondta,hogy ő is ugyanezt a szimbólumot szerette volna nekem adni.Ha lehet értelmes válaszokat kérnék,köszönöm!2014. jan. 24. 11:24
1/18 anonim válasza:
Agykontrollal csinálta a dolgot még pedig rád, hogy azt hidd, hogy "ennyire lelkileg egy hullámhosszon vagytok".
Becsap az illető téged.
2/18 A kérdező kommentje:
Uhhh,ez komoly?
2014. jan. 24. 11:39
3/18 anonim válasza:
Nem számít. Nem csinált semmit, innentől kezdve pedig alaptalan, amit mond. Lehet, hogy gondolt arra, hogy ugyanezt adja, de esélyes, hogy csak egy lehetőség volt a sok közül.
A többit mégsem emelte ki, nem is lett volna értelme. Ebbe nem kell többet látni, mint ami. A választási lehetőségek végesek és ez az egyetlen szimbólum, ami most mindkettőtöknek mond valamit.
4/18 anonim válasza:
Igen kérdező, komoly. Öngyilkosságig eltudják vinni az agykontrollal az embereket, akik védtelenek és nem ismerik a dolgokat.
5/18 A kérdező kommentje:
A válaszod után most beszéltem hugommal,járt agykontrollra.Kissé rémisztő,ilyen lehet?Ő azt mondta,hogy örüljek,hogy a srác csak alapból ilyen és nem tanulta még hozzá a dolgot,mert az tényleg nagyon gáz lenne,igy azt javasolta,meneküljek...
2014. jan. 24. 12:02
6/18 anonim válasza:
Igen kérdező lehet, és még ennél cifrább dolgokat is. Csodálkozom, hogy te erről még nem hallottál.
7/18 anonim válasza:
Amúgy menekülni felesleges, simán kivédhető, ha ismered a műsort, míg ő erőlködik te már meg is oldottad.Szóval no para:)
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Igy még nem merültem el a témában,azért vagyok tudatlan.Na jó,bevallom nem menekülnék,már csak azért sem,de hogy lehet kivédeni?
2014. jan. 24. 12:18
10/18 A kérdező kommentje:
Már irtam,mit mondott...meneküljek?Inkább valahogy tanulnék a dologból.
2014. jan. 24. 12:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!