Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehet ennek valami jelentése?

Lehet ennek valami jelentése?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm,akivel nem szimplán baráti kapcsolatot érzek és tartok fenn.Szóval,mindketten hiszünk ősi erőkben stb,de a szimbólumokról és jelentésükről nem beszélgettünk még.Csináltattam ajándékba neki egy szimbólumos tárgyat,öszintén láttam,hogy örül,de mégis érdekes érzésem volt.Ez ki is derült,pár napra rá elmondta,hogy ő is ugyanezt a szimbólumot szerette volna nekem adni.Ha lehet értelmes válaszokat kérnék,köszönöm!
2014. jan. 24. 11:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ha tapasztalni akarsz, akkor hajrá, csak aztán később ne sirj.
2014. jan. 24. 12:59
 12/18 A kérdező kommentje:
Persze,érthető!De akkor megirná valaki a lényeget is,mit kell csinálnom,olvasnom,tudnom?Köszönöm!
2014. jan. 24. 13:07
 13/18 anonim ***** válasza:
Tartsd magad távol tőle:)
2014. jan. 24. 13:09
 14/18 A kérdező kommentje:
Oké,rendben akkor ezt fogom tenni!Köszönöm!!!
2014. jan. 24. 13:18
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem akik közel állnak egymáshoz, azok között kialakulhat egy fajta tudatalatti telepátia is, nem szükségszerűen van itt szó manipulálásról. Akár az is előfordulhat, hogy előző életetekbe használtátok ezt a szimbólumot, és onnan eredt az ötlet mindkettőknek. :) Nem biztos, hogy manipulál, bár, ha az az érzés, amit akkor éreztél rossz volt, akkor lehetett valami csalárdság a háttérben. Egyébként meg, ha félünk az ilyen dolgoktól, mint a manipulálás egy idő után paranoiássá válunk, persze nem azt mondom, hogy ezek nem léteznének, de szerintem nagyon bátor dolog, hogy inkább meg akarod oldani, mint hogy elmenekülj. Én azt tudom javasolni, hogy kérj erre megoldást az őrangyalodtól vagy szellemi vezetőidtől, ilyenkor lehet, hogy szembejön veled egy könyv, vagy egy válasz. :)
2014. jan. 24. 14:54
 16/18 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm ezt a választ!Nem akarnám feladni,csak nem tudom mit kell tenni!?
2014. jan. 24. 15:34
 17/18 anonim ***** válasza:
15 Ez abszolút manipuláció. Volt benne részem, tudom.
2014. jan. 24. 15:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Pedig olyan pozitivnak érzem.Elmondanád,ha nem gond,nálad hogyan volt?
2014. jan. 24. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!